FOLLOW US: facebook twitter

Στο χέρι του η παραμονή

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ioakeimidis-koroivos

Με δύο νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ο Κόροιβος θα ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Basket League

Έξι αγώνες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League και ο Κόροιβος, με τη νίκη επί του Απόλλωνα, έχει αγκαλιάσει την παραμονή. Βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Κύμη και δύο από τον Απόλλωνα Πατρών και στα εναπομείναντα παιχνίδια θέλει δύο νίκες για να σφραγίσει την παραμονή.

Από τους έξι αγώνες που απομένουν οι τρεις είναι εντός έδρας, με ΑΕΚ, Ρέθυμνο και Προμηθέα την τελευταία αγωνιστική στις 12 Απριλίου. Μακριά από την Αμαλιάδα έχει το Λαύριο το προσεχές Σάββατο, τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά αν οι κυανόλευκοι κερδίσουν τουλάχιστον τα δύο από τα τρία παιχνίδια στην Αμαλιάδα είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσουν την παραμονή, χωρίς καν να μπλεχτούν σε ισοβαθμίες.

Το θετικό είναι πως ούτε οι ανταγωνιστές τους, έχουν βατό πρόγραμμα. Κυρίως  ο Απόλλων Πατρών έχει το πιο δύσκολο, με Παναθηναϊκό, Κολοσσό και Λαύριο εντός και Δόξα Λευκάδας, Άρη και Κύμη εκτός. Η ομάδα της Εύβοιας έχει στο «σπίτι» της τον Κολοσσό, τον Άρη και τον Απόλλωνα και μακριά από αυτό, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα και τον Ολυμπιακό.

Κοντολογίς, ο Κόροιβος έχει στο χέρι του την παραμονή και όλα θα εξαρτηθούν από τη δική του αγωνιστική παρουσία.

MVP ο Γκότσερ

Τρεις παίκτες «έγραψαν» 29 στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League, οπότε αναδείχθηκαν και οι τρεις MVP. Πρόκειται για τους Τόντρικ Γκότσερ του Κοροίβου, Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ, Τρέβορ Ρέλεφορντ του Κολοσσού. Ο 23χρονος γκαρντ του Κοροίβου πέτυχε 26 πόντους (5/7 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 1/2 βολές) και πήρε πέντε ριμπάουντ με τον Απόλλωνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος