FOLLOW US: facebook twitter

Στο φινάλε είχε… Σάββα

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Κένταυρος Μ .- Δόξα Ν.Μ.  1-2

Η Δόξα Ν.Μανολάδας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Καράτουλα, κόντρα στον Κένταυρο Μαγούλας, με γκολ του Σάββα Αντωνόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια νίκη που επέκτεινε το αήττητό της στις 12 αγωνιστικές, με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Κένταυρος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά ήταν άτυχος στη φάση του 92΄ και δεν κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, όπως και στα Λεχαινά που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο 94΄. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄ με κεφαλιά του Μηλαδόπουλου από σέντρα του Αυγερινού και η ομάδα του Παπαζώη ισοφάρισε  στο 85΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αβραμόπουλου, στο οποίο υπέπεσε ο Κανελλόπουλος. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σάββας ως από μηχανής θεός, έφερε τη λύση-λύτρωση  για τη Δόξα, με κοντινό σουτ.

Κένταυρος Μ.: Παναγόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσιτσιρόπουλος, Κλειδέρης, Μπαλαούρας, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Τζιμάνης, Δ. Στροφύλλας, Π. Στροφύλλας, Τζόλος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης, Σωτηρόπουλος (81΄ Μπλετσάκης), Κολτσίδας, Α. Κανελλόπουλος, Κ.Π. Δημητρόπουλος (61΄ Ανδρικόπουλος), Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός, Αντωνόπουλος, Λιβάνης, Μηλάδόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot