FOLLOW US: facebook twitter

Στο Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ ο Αίολος Πύργου

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος στο Φεστιβάλ Ακαδημιών που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ ο σύλλογος ποδοσφαίρου του Πύργου, ως επιλεγμένη στις 128 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα.

Μια γιορτή  που χαρακτηρίστηκε ως το μαζικότερο αθλητικό γεγονός για παιδιά που έχει διοργανωθεί μέχρι στιγμής.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο φιλοξένησε το Φεστιβάλ την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, και ανάμεσα τους βρίσκοντας 85 παιδιά, 6 – 12 ετών,  από τον Αίολο Πύργου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλές ακαδημίες καθώς συμμετείχαν παιδιά από την Πάτρα, την Κεφαλλονιά, τη Ζάκυνθο, τον Πύργο.

Εκτός από το ποδόσφαιρο το οποίο δεν είχε αγωνιστικό, αλλά ψυχαγωγικό χαρακτήρα, γνώρισαν και άλλα αθλήματα.  Η Τοξοβολία, η Πυγμαχία, το Ταε Κβον Ντο, η Ξιφασκία και η Ελληνορωμαϊκή Πάλη ήταν τα Ολυμπιακά αθλήματα που ενημερώθηκαν και προσπάθησαν όλα τα παιδιά.

Ξεχωριστή σημασία είχε η επίδειξη και συμμετοχή σε Παραολυμπιακά αθλήματα όπως το Μπότσια, το Βόλεϊ Καθιστών, το Τρέξιμο και η Άρση Βαρών.

Συγχρόνως οι γονείς – συνοδοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα των παιδιών σε ομιλίες που έγιναν από διατροφολόγους και άλλους επιστήμονες του προγράμματος.

Η δυνατή μουσική και οι γεμάτες από κόσμο κερκίδες έδωσαν μια ξεχωριστή εικόνα στα μάτια των παιδιών, που διασκέδασαν και αποκόμισαν πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot