FOLLOW US: facebook twitter

Στο μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων με πανσέληνο!: Με επιτυχία και φέτος η πεζοπορία του Συλλόγου «Επτάλοφος»

Ημερομηνία: 17-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ακόμα μια πεζοπορία στο Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων με Πανσέληνο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Οι πεζοπόροι, έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις μοναδικές φυσικές ομορφιές και τα ανθισμένα θαλασσόκρινα, στην Κυλλήνη, το Κάστρο, τα Λουτρά και το Αρκούδι!

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Αθήνας «Επτάλοφος» – Φυσιολατρία, Οικολογία με αρχηγό και υπεύθυνο τον πρόεδρο Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο και συναρχηγούς τον Δημήτρη Κολοβάδη, Σπύρο Αχτύπη και Γιώργο Κούτουλα.

Τους πεζοπόρους, υποδέχτηκαν με κεράσματα οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Robinson S.A. και Grecotel ΑΕ, τις οποίες και ευχαριστεί ο Σύλλογος όπως επίσης και το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης για την παραχώρηση λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των πεζοπόρων από το Αρκούδι στα αυτοκίνητα τους.

Ο Σύλλογος «Επτάλοφος» Φυσιολατρία Οικολογία σε συνεργασία και με την συνδρομή της ΟΦΟΕΣΕ τα τελευταία 15 χρόνια έχει δημιουργήσει στο Νομό Ηλείας στην Ολυμπία γη, πάνω από 25 διαφορετικές περιπατητικές διαδρομές, για όλο το χρόνο για όλες τις εποχές, για όλες τις ηλικίες πάνω από 400 χιλιόμετρα, περίπου!

«Ελπίζουμε η Αντιπεριφέρεια Ηλείας, όλοι οι Δήμοι του Νομού Ηλείας, οι φορείς της Ηλείας να μας βοηθήσουν να σηματοδοτηθούν και να χαρτογραφηθούν όλες αυτές οι Φυσιολατρικές, ορειβατικές διαδρομές για να μπορούν να έρχονται και να εντάξουν στους προορισμούς και τις εξορμήσεις τους την όμορφη Ηλεία την Ολυμπία γη φυσιολάτρες, περιπατητές, ορειβάτες από όλο τον κόσμο, για όλο το χρόνο. Εμείς σαν Σύλλογος προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια εθελοντικά να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές της πατρίδας μας, τα μνημεία της, τις τοπικές γεύσεις της και θα συνεχίσουμε με μοναδικό σκοπό μας να το κάνουμε ως ελάχιστη προσφορά στον τόπο μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αχιλλεόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος