FOLLOW US: facebook twitter

Στο Λιατσή για τις «πινακίδες» ο Ιατρικός Σύλλογος

Ημερομηνία: 20-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Δυσαρέσκεια από τους γιατρούς που μιλούν για «ανισότιμη μεταχείριση»

Τη δυσαρέσκεια των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Ολυμπίας, για ανισότιμη μεταχείριση αναφορικά με την απομάκρυνση των πινακίδων στα ιατρεία τους, εξέφρασαν χθες στο Δήμαρχο Πύργου ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΙΣΠΟ Νίκος Κατσαρός και Χρήστος Γιαννικούλης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, ο αντιδήμαρχος κ. Παντελεήμων Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Μπόμπορης και η υπάλληλος του Δήμου κα. Θάλεια Κωστοπούλου.

Ο κ. Λιατσής, κατά τη συνάντηση τους, επισήμανε ότι το ζητούμενο της δημοτικής αρχής είναι πως θα κινηθούν σε ένα πλαίσιο που δε θα είναι εκτεθειμένοι απέναντι στο Νόμο και υποστήριξε πως το επόμενο διάστημα η δημοτική αστυνομία θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το συγκεκριμένο έργο που αφορά την απομάκρυνση των πινακίδων. «Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να μη δημιουργηθούν προβλήματα και θα επαναλάβουμε τη συνάντηση μας μετά από ένα μήνα» είπε.

Ο κ. Κατσαρός αναφέρθηκε στα παράπονα των μελών του Ιατρικού Συλλόγου όσον αφορά το θέμα των πινακίδων, τονίζοντας ότι θεώρησε υποχρέωση του να συναντήσει το Δήμαρχο ώστε μέσα από γόνιμο διάλογο νε επιλύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. «Είμαστε από τους πρώτους που συμμορφωθήκαμε με το νόμο και κατεβάσαμε τις πινακίδες, όμως τα μέλη μας αισθάνθηκαν μη ισότιμη αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή, καθώς σε κάποιους κοινοποιήθηκε η συγκεκριμένη απόφαση και σε άλλους όχι. Μετά τη συνάντηση αυτή θα ενημερώσουμε τα μέλη μας και θα είμαστε αρωγοί ώστε να λυθεί το πρόβλημα σύντομα και ισότιμα. Θέλουμε να λυθεί με τον ίδιο τρόπο για να μην έχουμε ανισότιμη μεταχείριση» τόνισε ενώ γενικός γραμματέας κ. Γιαννικούλης πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να εφαρμοστεί ο νόμος αλλά κατά τρόπο ισότιμο ο οποίος να μην δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αίσθημα αδικίας μεταξύ συναδέλφων. «Εμάς βούληση μας είναι να εφαρμοστεί ισότιμα και χαιρόμαστε που διαπιστώσαμε ότι και η δημοτική αρχή έχει την ίδια βούληση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος