FOLLOW US: facebook twitter

Στο δικό τους «σπίτι»…: Τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας στο ΚΕΦΙΑΠ

Ημερομηνία: 11-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Το δικό τους «σπίτι» αποκτούν τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας μέσα στους χώρους του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης στον Πύργο. Το αίτημα που απηύθυναν προς τον διοικητή του ΓΝ Ηλείας είχε θετική ανταπόκριση και ο Κώστας Διαμαντόπουλος, ενέκρινε την παραχώρηση αυτή.

Έτσι χθες το πρωί σε χαρούμενο κλίμα έγινε και η επίσημη παράδοση από τη διοίκηση του ΓΝ Ηλείας προς το σύλλογο. Όπως έγινε γνωστό το γραφείο θα λειτουργεί Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τη 1:00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2621360877.

Ο διοικητής Κώστας Διαμαντόπουλος, στην τοποθέτησή του τόνισε πως η προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο χρόνο να ζωντανέψει ξανά το ΚΕΦΙΑΠ που για τρία χρόνια ήταν σε αδράνεια, καθημερινά κερδίζει έδαφος. «Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι οι σύλλογοι των ΑμεΑ, με τους οποίους επιδιώξαμε μια δημιουργική όσμωση, να εντοπίσουμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, αφού παραχωρούμε ένα χώρο στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων της Π.Ε Ηλείας και θεωρώ ότι είναι στο σπίτι τους. Θα συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του ΚΕΦΙΑΠ, τους θέλουμε κοντά μας, θέλουμε τις απόψεις, την κριτική και το παράπονό τους. Η Διοίκηση του Γ.Ν Ηλείας είναι κοντά τους και θα συνεχίσουμε εμβαθύνοντας την συνεργασία που ξεκινήσαμε πριν ένα περίπου χρόνο» είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Παπαναγιώτου, μίλησε για τη δράση του συλλόγου προς την κατεύθυνση της βελτίωσης ποιότητας ζωής των ΑμΕΑ, με μαχητική παρουσία χωρίς να χαϊδεύουν αυτιά. Στάθηκε στην αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ ευχαρίστησε ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται όπως τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Αριστειδόπουλο και Κωσταριά, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου κ. Χιώνη, τον πρόεδρο της ΕΑΑΝ Ηλείας κ. Υφαντή.

Ο κ. Παπαναγιώτου αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν όπως αυτή για το δρόμο – καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Εκφράστηκε θετικά για την προσπάθεια που γίνεται για την επαναδραστηριοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος θα έχει παρουσία σε όλη την Ηλεία. Τέλος ευχαρίστησε το διοικητή του νοσοκομείου αλλά και το προσωπικό το ΚΕΦΙΑΠ για τα όσα κάνουν για τα άτομα με αναπηρία. Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα οι κ.κ. Κωσταριάς, Αριστειδόπουλος και Χιώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος