FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο ο Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη σε πολιτική εκδήλωση

Ημερομηνία: 17-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την Τετάρτη σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ Πύργου της ΝΔ

Στην Ηλεία θα βρεθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης της ΔΗΜ.ΤΟ Πύργου που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Οδυσσέας» στο Κατάκολο στις 8:30 το βράδυ.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Πύργου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει οδηγήσει την χώρα στον απόλυτο αφανισμό και ότι μέσα σε όλα αυτά έχει έρθει στην επιφάνεια και η πραγματική πολιτική ιδιοσυγκρασία του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει ευθέως να χτυπά την ίδια τη δημοκρατία και τους θεσμούς της.

«Σε όσους από τους συμπολίτες μας θεωρούν ότι ή η κοροϊδία δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν μέχρι χθες, απευθύνουμε πρόσκληση, να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στα ψέματα, την οπισθοδρόμηση και την πολιτική εξαπάτηση. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος