FOLLOW US: facebook twitter

Στον αέρα η αρδευτική περίοδος-Σε επίσχεση οι απλήρωτοι υπάλληλοι

Ημερομηνία: 04-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Έκτακτο, Νέα

Επίσχεση εργασίας ξεκίνησαν από χθες οι εργαζόμενοι στο ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, όπως είχαν προαναγγείλει, λόγω του ότι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Την ίδια στιγμή η αρδευτική περίοδος βρίσκεται στον «αέρα» καθώς και το έργο είναι ασυντήρητο. Και το μείγμα αυτό είναι «εκρηκτικό» τη συγκεκριμένη στιγμή στον οργανισμό.

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Νίκος Φάμελος, πρότεινε στους εργαζόμενους να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας, έως την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ του νομού με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο, τη ΔΑΟΚ Ηλείας και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ηλείας για να τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα του εγγειοβελτιωτικού έργου. Οι εργαζόμενοι σε πρώτη φάση δεν αποδέχθηκαν την πρόταση αυτή και σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Γενική τους Συνέλευση προκειμένου να λάβουν τις τελικές αποφάσεις για το θέμα.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες προχθές πιστώθηκαν οι λογαριασμοί των εργαζόμενων με έναν μισθό, αυτό του Ιανουαρίου, όμως λόγω «βαλέρ» και αργιών δεν αναμένεται να εμφανιστούν τα χρήματα πριν το Πάσχα. Και μια τέτοια εξέλιξη επιδεινώνει το κλίμα στις τάξεις των εργαζομένων που βλέπουν πως θα κάνουν «μαύρο Πάσχα»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος