FOLLOW US: facebook twitter

Στοίχισαν οι απουσίες

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

pao-vardas

Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 2-0

Το σερί του ΠΑΟ Βάρδας (επτά ματς χωρίς ήττα) διεκόπη στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό. Οι πράσινοι ηττήθηκαν 2-0, με τις απουσίες των Αγουρίδη, Σιδέρη, Περικλή Πολίτη και Πατάπη (τα 3/4 της άμυνας), να παίζουν καταλυτικό ρόλο. Ο ΠΑΟ Βάρδας στο α΄ ημίχρονο δεν απείλησε καθόλου την εστία του Καπετάνου. Μάλιστα, δέχτηκε γκολ στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν οι Αρκάδες στο 17ο λεπτό. Ο Καδάς έδωσε κάθετα στον Κολλιόπουλο, αυτός κέρδισε μια κόντρα και μπήκε μόνος κατά μέτωπο, ο Καπούταγλης βγήκε πάνω του, ο μεσοεπιθετικός του Παναρκαδικού έδωσε τη μπάλα δεξιά στον Άρη Σαλαπάτα και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 39΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία του Παναρκαδικού για το 2-0. Ο Καδάς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά (κοντά στο κόρνερ), ο Καπούταγλης έδιωξε με γροθιές, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Κολλιόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Θοδωρής Πούτσι από τη γωνία της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αποβολή Κοκκίνη και 2-0

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ έμεινε με δέκα παίκτες και λίγο αργότερα έγινε το 2-0. Καταρχάς, στο 59΄ είχαμε κόρνερ από δεξιά του Καδά, κεφαλιά του Σαλαπάτα (αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή)  πάνω από τα δοκάρια και στο επόμενο λεπτό σε μια αντεπίθεση του Παναρκαδικού, η μπάλα έφτασε στον Καδά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε δυνατά και ο Καπούταγλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 61΄ ο ΠΑΟΒ απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με μια κεφαλιά του Σαμπανέι που έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή της εστίας ο Δήμος. Στο 63΄ είχαμε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κοκκίνη (μετά από υπόδειξη του βοηθού), ο οποίος ανέτρεψε επιτιθέμενο του Παναρκαδικού που έβγαινε στην πλάτη της άμυνας. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Καδάς και ο Καπούταγλης απογειώθηκε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Και στο 67΄ έγινε το 2-0. Ο Πούτσι έβγαλε μπαλιά-ξυράφι στη μικρή περιοχή και ο Ανδριέλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 82΄ ο Καρούτης απέκρουσε πάνω στη γραμμή της εστίας, το σουτ του Καδά και αποσοβήθηκε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Σαμπανέι, έχασε πέναλτι (δοκάρι κι έξω). Τη εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μητρόπουλος από τον Πετρόπουλο.

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτσι (77΄ Σταθουλόπουλος), Δήμος, Αρ. Σαλαπάτας (69΄ Γιουκούδης), Καδάς (85΄ Π. Σαλαπάτας), Κολιόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Καρούτης, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Γ.Πολίτης, Βατσής (64΄ Μητρόπουλος), Γούρμος (80΄ Καλογερόπουλος), Ντόμας (84΄ Λούρμπας), Σαμπανέι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος