FOLLOW US: facebook twitter

Στις 18 Αυγούστου η πόλη γιορτάζει!: Με Γ. Παπαδόπουλο και Κόζα Μόστρα η “Λευκή Νύχτα” από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο γνωστός ερμηνευτής και δημιουργός Γιώργος Παπαδόπουλος πλαισιωμένος από τους Κόζα Μόστρα, θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο των εκδηλώσεων της 3ης Λευκής Νύχτας της αγοράς του Πύργου. Χθες με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, έγιναν γνωστές οι παράλληλες δράσεις που ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά στις 18 Αυγούστου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Πετρόπουλος «… ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου με όλα τα καταστήματα της πόλης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση της Λευκής Νύχτας, που τόση μεγάλη επιτυχία γνώρισε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Επιτυχία που σημειώθηκε χάρη στη συμμετοχή του κόσμου που την αγκάλιασε και τη στήριξε από την πρώτη χρονιά. Τα καταστήματα θα παραμείνουν τη συγκεκριμένη βραδιά, ανοιχτά μέχρι το πρωί και θα προσφέρουν στους καταναλωτές τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που θα αγγίζουν ή και θα ξεπερνούν το 70%. Σε διάφορα σημεία της πόλης, θα υπάρχουν τοπικά συγκροτήματα, χορευτικά, δράσεις για τα παιδιά, όπως παράσταση Καραγκιόζη, κλόουν, ταχυδακτυλουργό. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τους Κόζα Μόστρα» είπε ο κ. Πετρόπουλος. «Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να ευχαριστήσει το κοινό που στηρίζει τα καταστήματα της πόλης, όλο το χρόνο» συμπλήρωσε και κάλεσε το κοινό, του Πύργου, της Ηλείας και των όμορων νομών να έρθουν στην πόλη τη Λευκή Νύχτα από τις  8 το βράδυ έως τις πέντε το πρωί, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους πολύ φθηνά. Τέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας που είναι συνδιοργανωτής, το δήμο Πύργου, το ΕΒΕ Ηλείας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων και τους χορηγούς της βραδιάς.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε τον ταμία του Συλλόγου Γιώργος Θεοδωρόπουλο, για την προσπάθειά του να συγκεντρώσει χορηγίες από τον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους επιχειρηματίες που στηρίζουν και φέτος την προσπάθεια. Τέλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την στήριξή τους για ακόμα μια φορά.

Τέλος ο ταμίας του Συλλόγου Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ευχαρίστησε τα καταστήματα και τους συναδέλφους του που στήριξαν τη φετινή Λευκή Νύχτα. «Ο κόσμος φέτος είναι ακόμα πιο θετικός στο να βοηθήσει στην Λευκή Νύχτα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ καλά και όλοι έχουν καταλάβει πως γίνεται ένας αγώνας και μια προσπάθεια να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε, η Λευκή Νύχτα να καθιερωθεί στην πόλη και να βοηθά όλα τα καταστήματα και την αγορά του Πύργου» σημείωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος