FOLLOW US: facebook twitter

Στις εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου ο Χρ. Χριστοδουλόπουλος και στην παρουσίαση συμφωνικού έργου στο Τρικούπειο

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

«Αφανών Ηρώων Ωδή»

Στην παρουσίαση του συμφωνικού έργου «Αφανών Ηρώων Ωδή» στο Τρικούπειο Μέγαρο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης που εντάσσεται στις φετινές γιορτές για την έξοδο του Μεσολογγίου.

Εκ των βασικών συντελεστών και δοιργανωτών του συμφωνικού ποιήματος περί Ελευθερίας ήταν ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας κ. Γιώργος Βούκανος, ο οποίος είχε συνθέσει τη μουσική, σε ποίηση Δημήτρη Ρουμπάνη.

Το Τρικούπειο Μέγαρο ήταν κατάμεστο από κόσμο, ενώ το κοινό μάγεψαν ο βασικός ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, ο τενόρος Κωνσταντίνος Τζέμος, η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και η Ορχήστρα Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Χολέβα.

Σε ρόλο αφηγήτριας συμμετείχε στην πανέμορφη βραδιά η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη. Ο Δήμαρχος Ήλιδας αμέσως μετά το τέλος του έργου συνεχάρη έναν έναν τους συντελεστές για την κατανυκτική και μοναδική βραδιά που προσέφεραν στους παριστάμενους.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου, ενώ η βραδιά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot