FOLLOW US: facebook twitter

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πύργου άποχαιρέτησαν τη χρονιά με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

laiko-6laiko-didaskalrio-pyrgos-mathites-xristougenna

Με τον πιο γλυκό τρόπο, αποχαιρέτησαν τη χρονιά, οι μαθητές και οι φίλοι του Λαϊκού Διδασκαλείου, σε μια όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ενόψει των Χριστουγέννων, σε αίθουσα του ΤΕΙ Πύργου.

laiko-didaskalio-pyrgos-mathites-xristougenna

Εύγεστα παραδοσιακά χειροποίητα εδέσματα που είχαν προετοιμάσει οι γυναίκες- μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών προσφέρθηκαν σε όλους ενώ ταυτόχρονα, συγκεντρώθηκαν και είδη πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες.

laiko-avalaiko-didaskalrio-pyrgos-mathites-xristougenna

Στο χώρο, της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν δημιουργίες των μαθητών του Λαϊκού Διδασκαλείου, εμπνευσμένες από ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε καθώς και ημερολόγια της ΟΓΕ και υπέροχοι σελιδοδείκτες που φιλοτεχνήθηκαν από τον Πάνο Παρασκευάκο και τη Μαρία Τζίμη- Παρασκευάκου για όλους.

Χαιρετισμό στην γιορτή, απεύθυνε η «ψυχή» και ιδρύτρια του Λαϊκού Διδασκαλείου Άβα Βαγγελάτου η οποία ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στηρίζοντας το εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια προσφέροντας μόρφωσε σε κοινωνία ευάλωτους μαθητές και μαθήτριες. «Εύχομαι τη νέα χρονιά, οι πολίτες να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξει η κατάσταση, με αλληλεγγύη και αγωνιστικό φρόνημα».

laiko-didaskalrio-pyrgos-mathites-xristougenna

Στην ζεστή εκδήλωση, συμμετείχαν τα μέλη της ΟΓΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Οικοδόμων και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

laiko-didaskalio-pyrgos-mathites-xristougenna7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot