FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ψυχιατρική του Γ.Ν. Ηλείας νοσηλεύεται 55χρονος Κούρδος που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, τρεις φορές…

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37395″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο ασφαλές περιβάλλον, της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, στην οποία βρήκε την κατάλληλη αντιμετώπιση, νοσηλεύεται πλέον, ο 55χρονος Κούρδος, ο οποίος επιχείρησε τουλάχιστον τρεις φορές να αυτοκτονήσει στην Πάτρα.

Ο Κουρδικής καταγωγής άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο Πατρών ωστόσο, άγνωστο γιατί, λάμβανε εξιτήριο και μετά από λίγες μόνο ώρες, προκαλούσε και πάλι σοβαρό πρόβλημα αυτοτραυματισμού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 55χρονος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και μεταφερόταν αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Ρίο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Όπως τόνισαν μάλιστα, άνθρωποι που τον γνωρίζουν, πλέον βρίσκεται σε ασφαλή χέρια και ακολουθεί την αγωγή του, στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου όπως και μεταφέρθηκε. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν κρίμα για τον άνθρωπο. Είναι άρρωστος. Μα τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβουν; Εκεί ζει ανθρώπινα. Όπως θα έπρεπε».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot