FOLLOW US: facebook twitter

Στην Κέρκυρα ο Γ. Λιατσής

Ημερομηνία: 08-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”577″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο δήμαρχος Πύργου  συμμετέχει στην  Επιτροπή «Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας» της ΚΕΔΕ

Στην Επιτροπή «Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας» της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιατσής που αναχώρησε σήμερα συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά και τον Δ/ντή Προγραμματισμού Άρη Φιλιππόπουλο.

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας και στην οποία θα συμμετέχει ο κ. Λιατσής μαζί με άλλους δέκα έξι (16) Δημάρχους μέλη της Επιτροπής θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

  • Συζήτηση επι των θεμάτων πουν αφορούν τις σχέσεις του του Δήμου Κέρκυρας με την τοπική επιχειρηματικότητα.
  • Ενημέρωση για το CityChallenge – crowdhakathonsmartcity – Ανάπτυξη Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στο πεδίο των έξυπνων πόλεων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 12-14 Μαΐου.
  • Συζήτηση επί του κειμένου Διοικητικής Μεταρρύθμισης – προτάσεις, τροποποίηση, ενσωμάτωση αλλαγών, οριστικοποίηση.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ενώ εισηγητής του 1ου θέματος είναι ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κώστας Νικολούζος.

Στην συνεδρίαση αυτή αναμένεται ο Δήμαρχος Πύργου, να εισηγηθεί θέματα που αφορούν τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης θα έχει συναντήσεις με Δημάρχους και στελέχη των Δήμων προκειμένου να προωθήσει ζητήματα του Δήμου Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot