FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Κόροιβος: Αγώνες για όλους και αγώνας «γονιός – παιδί»

Ημερομηνία: 22-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kipello

\Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία “Ολυμπιονίκης” Αρχαίας Ολυμπίας και Κόροιβος Αμαλιάδας, και με την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΔΥ Αθήνας, αλλά και πλήθους άλλων συλλόγων και σωματείων διοργανώνει τον 3ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.  Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Ηλείας, της Ελλάδας αλλά και σε δρομείς του εξωτερικού να αγωνισθούν σε μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, στη γενέθλια γη του Ολυμπιακού Πνεύματος. Για τον λόγο αυτό, πέρα από τους τρεις βασικούς αγώνες του προγράμματος (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος και Αγώνας 12 χλμ.), θα διοργανωθούν Αγώνες 2 χλμ. για όλους με στόχο τη μαζική συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών του νομού Ηλείας.

mpala

Το τμήμα στίβου του ΑΣΑ Κόροιβος θα απονείμει κύπελλο στο σχολείο της Αμαλιάδας που θα έχει την πολυπληθέστερη συμμετοχή στον αγώνα 2 χλμ. και 1 χλμ. γονιός – παιδί καθώς επίσης και μια μπάλα μπάσκετ με υπογραφές από τους παίκτες του Κοροίβου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25-3-2017 στις 17:15 στην πλατεία Αγ. Αθανασίου. Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι δωρεάν.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος