FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα»

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος μιλά για την εικόνα του Πανηλειακού στα πλέι-οφ

Ο Πανηλειακός δεν ήταν καλός ούτε στον πρώτο τελικό με τη Νίκη Τραγανού το Σάββατο στο Στάδιο Πύργου και την Κυριακή δίνει το δεύτερο παιχνίδι στο Τραγανό, όπου με νίκη θα πάρει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας,  Σπύρος Αντωνόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» και αιτιολόγησε την προβληματική εικόνα των ερυθρόλευκων,  ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. «Το Σάββατο  ξανά  δεν ήμασταν καλοί και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ώστε να πλησιάσουμε περισσότερο στο στόχο μας.

Αυτή την περίοδο η ομάδα δείχνει να έχει μια αγωνιστική κάμψη, λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και της απουσίας  μου για μεγάλο διάστημα. Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να διορθώσουμε τα πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Με το κεφάλι κάτω, πειθαρχημένα και σοβαρά, πάμε την Κυριακή στο Τραγανό να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός.

«Ο παίκτες θέλουν στήριξη από τον κόσμο»

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε και στον κόσμο του Πανηλειακού που αγωνιά για την εικόνα της ομάδας και το στόχο της ανόδου και τον καλεί να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές: «Ο κόσμος  του Πανηλειακού έχει απαιτήσεις και αυτό είναι λογικό, αφού μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία στις εθνικές κατηγορίες. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες  και όταν έχουμε δώσει σχεδόν 45 παιχνίδια μέχρι τώρα, στατιστικά κάποια παιχνίδια δεν θα είναι καλά. Τα παιδιά θέλουν στήριξη σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε».

Ενοχλήσεις οι Γκουβέρος, Μπεγλεκτσής

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Γκουβέρος και ο Κώστας Μπεγλεκτσής έχουν ενοχλήσεις και προς το παρόν είναι αμφίβολο το αν θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Ο Γκουβέρος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο «Μπεγλε» παίζει με ράγισμα στα πλευρά από το ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και σφίγγει τα δόντια για να αγωνίζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Βλαχόπουλος δεν ξεκίνησε βασικός το Σάββατο, διότι εξετάσεις έδειξαν υψηλό δείκτη κόπωσης.

* Ο Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως λόγω μεγάλης συμμετοχής, η κλήρωση της λαχειοφόρου πήρε μετάθεση για την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot