FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Να στηριχτεί ακόμη περισσότερο ο Πυρσός»

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28502″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Σπύρος Αντωνόπουλος, προέβη χθες σε μια προσωπική μακροσκελή δήλωση για τη σεζόν που τελείωσε, τονίζοντας πως η επιτυχία του νταμπλ οφείλεται στους ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε και ευχήθηκε να στηριχτούν ακόμα περισσότερο οι άνθρωποι του «Πυρσού».

Ένα μεγάλο  μέρος από τη  δήλωση του Αντωνόπουλου έχει ως εξής: «Από την πρώτη μέρα όλοι μαζί δημιουργήσαμε μια ομάδα στηριζόμενη σχεδόν στο απόλυτο με παιδιά από τον τόπο μας, με παιδιά που τα περισσότερα δεν γνώριζαν από πρωταθλητισμό και που ο μέσος όρος ηλικίας τους δεν ξεπερνούσε τα 22 χρόνια! Προσπαθήσαμε με κόπο, πίστη και υπευθυνότητα να οδηγήσουμε τον Πανηλειακό εκεί που από φύση ορίζει το μέγεθος της ομάδας αλλά και που δημόσια δεσμευτήκαμε διοίκηση- προπονητές και παίκτες: Κύπελλο και Πρωταθλήματα με Άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Αυτοί ήταν οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν τον Μάιο του 2016 και αυτά πλέον κοσμούν την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του Πανηλειακού! Μπορεί να είναι μικρά σε σχέση με όσα έχει καταφέρει ο μεγάλος Πανηλειακός  σίγουρα όμως είναι σημαντικά…

«Είναι μαγκιά να αντέχει ένας ποδοσφαιριστής…»

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν ούτε οι διοικήσεις, ούτε και οι προπονητές, κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές και σε αυτούς οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία… Άντεξαν στη δύσκολη καθημερινότητα παρουσιάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε δύσκολη στιγμή αλλά και στην τραγική απόφαση των μπαράζ, δηλαδή να πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες! Για τον κοινό νου σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων με 34 ματς η διαφορά των 19 βαθμών από τον δεύτερο είναι το μοναδικό αντικειμενικό κριτήριο… Προφανώς οι άνθρωποι που πήραν αυτήν την απόφαση δεν έχουν καμία σχέση με την αγωνιστική διαδικασία του ποδοσφαίρου! Είναι ποδοσφαιρική μαγκιά να αντέχει ένας ποδοσφαιριστής σε όλα αυτά και στο τέλος να πανηγυρίζει Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Άλλωστε το στατιστικό των τεσσάρων ηττών σε 49 ματς επιβεβαιώνει τα παραπάνω και τους ευχαριστώ προσωπικά!

«Ευχαριστώ προς όλους»

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Βασίλη Κατσαρίδη και Φώντα Μοσχογιάννη για την άψογη συνεργασία μας και κυρίως για την τεράστια προσφορά τους σε μια τόσο απαιτητική χρονιά. Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπάνε τη δουλειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γενικούς αρχηγούς, Χρήστο Γιαννακόπουλο και Τάσο Παρασκευά αλλά και στον Υπεύθυνο Ποδοσφαιρικού Τμήματος Θοδωρή Βαγγόπουλο για την συνεχή βοήθεια τους στην καθημερινότητα της ομάδας, καθώς και στους ακούραστες εργάτες Αλέκο Μπρη, Γιάννη Δημήτρουλα και Γιώργο Μώρο!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του Ιατρικού Τιμ Ιατρό κ. Νίκο Τερζόπουλο καθώς και τους Φυσιοθεραπευτές Νίκο Αγριο και Δημήτρη Νικολακόπουλο για την τεράστια βοήθεια και την άριστη επιστημονική τους συμβολή στην επιτυχία της ομάδας! Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Πανηλειακού και τους RED BOYS γιατί ποτέ δεν μας άφησαν μόνους και αυτή ήταν η σημαντικότερη βοήθεια για τους παίκτες μας.

Τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Πανηλειακής Κίνησης «ΠΥΡΣΟΣ» για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Πανηλειακού και πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας! Κατάφεραν να οδηγήσουν μια τεράστια ομάδα από την απραξία ξανά στο γήπεδο και μου έδωσαν την δυνατότητα να εργαστώ σε ένα τόσο ιστορικό Σύλλογο και μέσα σε ιδανικές συνθήκες.

«Να στηριχτεί ο Πυρσός»

Μια μικρή σελίδα στο τεράστιο βιβλίο της Ιστορίας του Πανηλειακού γράφτηκε με επιτυχία τηρώντας τα περισσότερα απ’ όσα δεσμεύτηκα προσωπικά τον Μάιο του 2016. Μια επιτυχία που φέρει τη σφραγίδα της συλλογικότητας και μόνο μέσα από αυτή οι ομάδες κάνουν βήματα μπροστά.

Εύχομαι να στηριχτούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι του «ΠΥΡΣΟΥ» μιας και η αγάπη και το μεράκι τους για τον Πανηλειακό είναι ορατά σε κάθε τους αναφορά.

Διοίκηση – Παίκτες- προπονητές –Φίλαθλοι, όλοι μαζί επανέφεραν τον Πανηλειακό στα εθνικά πρωταθλήματα και εύχομαι αυτό να είναι η αρχή μιας νέας διαδρομής…

Καλό καλοκαίρι».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot