FOLLOW US: facebook twitter

Σπουδαίο φιλικό στη Βάρδα

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39304″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟΒ υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας ανάμεσα στον ΠΑΟΒ και τον Αστέρα Αμαλιάδας, στις 5.30μ.μ.. Δύο ηλειακές ομάδες με δυναμική, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο ΠΑΟΒ του Ηλία Φωτόπουλου έχει διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού και στηριζόμενος στην ομοιογένεια και τη συνοχή, αναμένεται και φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Ο Αστέρας έχει υψηλές βλέψεις. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ του ομίλου με πολλούς παίκτες από τη Β΄ Εθνική αλλά και από τη Σούπερ Λιγκ και έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

Βέβαια, πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας, όπου οι προπονητές Ηλίας Φωτόπουλος και Τίμος Καβακάς θα προβούν σε κάποιες δοκιμές, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα ματς με ξεχωριστό  ενδιαφέρον, που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων στο «Γρ. Καλάκος».

 

Απουσίες εκατέρωθεν

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πιθανότατα χωρίς τον πολύτιμο στη μεσαία γραμμή Νίκο Ντόμα, ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και το νεαρό τερματοφύλακα Γιώργο Λαδά, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Στον Αστέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Παγώνη, που έχασε προχθές τη μητέρα του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot