FOLLOW US: facebook twitter

Σούλης Παπαδόπουλος: «Δίκαιη και καθαρή νίκη»

Ημερομηνία: 06-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54175″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο τεχνικός του Αστέρα δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό

Ο Αστέρας πήρε το ντέρμπι με τον Πανηλειακό, πλησίασε στον πόντο τον Βλαχιώτη και ο προπονητής του, Σούλης Παπαδόπουλος, δήλωσε στο ilia.news ικανοποιημένος από τη νίκη της Κυριακής, χαρακτηρίζοντάς τη δίκαιη: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ο Πανηλειακός είναι μια ιστορική ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, έχω περάσει και από κει, είναι μια ομάδα που πριν μερικά χρόνια έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια, μετά από χρόνια η ομάδα να βγει πρώτη και να διεκδικήσει μέσω των μπαράζ την άνοδο. Νομίζω ήταν μια δίκαιη νίκη, μπήκαμε καλά και παρότι είχαμε πολύ άγχος πετύχαμε ένα γκολ. Μετά πήρε την κατοχή της μπάλας ο αντίπαλος. Στο ημίχρονο με την αλλαγή που κάναμε με το Ρόβα επανακτήσαμε το κέντρο, πετύχαμε κι ένα δεύτερο γκολ και νομίζω  ήταν μια δίκαιη και πεντακάθαρη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή και πολύ δυνατή. Είμαι ευχαριστημένος από τη διαχείριση που κάναμε. Από κει και πέρα, έχουμε παίξει και πολύ καλύτερα αλλά στα ντέρμπι συνήθως δεν παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά καλοί, αυτό που μετράει τώρα είναι οι βαθμοί και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

«Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Για την επίδοση του Μαρουκάκη στα  δύο τελευταία παιχνίδια (τέσσερα γκολ), ο τεχνικός του Αστέρα δήλωσε: «ο Μαρουκάκης είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δουλειά δική μου είναι να προετοιμάζω κατάλληλα τους παίκτες. Όταν ήρθα είχε βάλει 2-3 γκολ και τώρα έχει φτάσει νομίζω τα δέκα. Δεν έχει σημασία όμως ποιος βάζει τα γκολ και ο Κέρι είναι πολύ καλός, γκολτζής, πρώτος σκόρερ και ο Μπουντόπουλος είναι καλός όπως  και ο Μπαρμπαρούσης και βοηθούν και στην άμυνα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Τέλος, για τη μάχη της πρωτιάς με το Βλαχιώτη, ανέφερε: «Ο Βλαχιώτης εφόσον μας έχει κερδίσει στον α΄ γύρο, αν και δεν ήμουν εγώ τότε στην ομάδα, είναι δίκαια πρώτος. Από κει και πέρα, υπάρχουν ακόμα κάποια παιχνίδια στο β΄ γύρο και θα φανεί στο τέλος αν θα είμαστε εμείς δίκαια πρώτοι».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot