FOLLOW US: facebook twitter

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου: Μεγάλη συμμετοχή στο 1ο Αναπτυξιακό Rapid

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον φιλόξενο χώρο του Καφέ «Επαρχείο» στον Πύργο πραγματοποιήθηκε το 1ο Αναπτυξιακό Rapid 2017 της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου με την συμμετοχή 43 μαθητών-τριών την Κυριακή 2 Απριλίου. Το τουρνουά έγινε σε 6 γύρους με χρόνο 10+3″ και οι σκακιστικές μάχες κράτησαν 3 ώρες.

Για πρώτη φορά είχαμε τόσο μεγάλη εκπροσώπηση γεωγραφικά από τον νομό μας,  αφού συμμετείχαν αθλητές-τριες από Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά, Ζαχάρω, Κ. Παναγιά Κυλλήνης, Λάλα και δυναμική παρουσία από το Επιτάλιο εκεί όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει δημιουργήσει σκακιστικό τμήμα.

Μετά το τέλος των αγώνων όλα τα παιδιά πήραν το αναμνηστικό τους δίπλωμα ενώ με μετάλλιο βραβεύτηκαν οι καλύτεροι των κατηγοριών. Τις απονομές έκαναν ο κ. Δίπλας Χρήστος, υπεύθυνος του Σκακιστικού τμήματος της ΑΕ Λεχαινών ο κ. Χατζηγεωργίου Ηλίας,  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Επιταλίου και ο κ. Σιγούρος Μιχάλης, πρόεδρος της Σ.Α. Πύργου.

Οι νικητές

Αγόρια 

-Μακρίδης Δημ. Πύργος, 2.Μπερκουτάκης Νεκτ. Ραφ. Πύργος, 3. Μαυράκης Ιωαν. Κ. Παναγιά Κυλλήνης

 Κορίτσια

-Γιαννοπούλου Δωρ. Αμαλιάδα, 2. Κατσάπη Τρισ. Λεχαινά, 3. Γεωργίου Βασ. Πύργος

Ειδικές κατηγορίες

Κ.18 Χαρίτος Σωτ. Αμαλιάδα, Κ16 Μπίστας Πάρης Λεχαινά, Κ14 Τζογάνης Ιωαν. Ζαχάρω, Κ12 Κολλύρης Ανδρ. Πύργος, Κ10 Σταθόπουλος Πάρης Πύργος, Κ08 Πολυχρονίδης Παν. Πύργος, Κ06 Κρεκουκιώτης Γιωργ. Πύργος.

Επίσης Βραβεύτηκαν οι Γκούντουβας Ιωαν. Πύργος, Πολυχρονίδης,  Κωστής Πύργος, Μουλάς Νικ. Λεχαινά, Καραμπάσης Βασ. Επιτάλιο, Χαντί Νιζάρ Πύργος, Δημητρόπουλος Οδυσ. Λάλα και η μικρότερη των αγώνων Σταματελάτου Αναστ. από τον Πύργο.

Επόμενες ατομικές αγωνιστικές δραστηριότητες είναι τα Πανελλήνια Σχολικά 2017 Τελική φάση 9 – 10 Απριλίου όπου συμμετέχουν 6 αθλητές της Σ.Α. Πύργου, το 2ο Open “Νίκος Μαρούδας” στην Ζάκυνθο στις 9 Απριλίου και τα Ατομικά Νεανικά ΕΣΣΠ 2017 19-23 Απριλίου στην Πάτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot