FOLLOW US: facebook twitter

Σινεμά στην πλατεία της Φιγαλείας από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για πρώτη φορά στη κωμόπολη στις 31 Ιουλίου

Ημερομηνία: 27-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34243″ img_size=”full”][vc_column_text]Για πρώτη φορά λοιπόν η Νέα Φιγαλεία ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους εκπροσώπους του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και το πρόγραμμα Σινεμά στις Πλατείες.

Η Τοπική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου της περιοχής την πολυβραβευμένη ταινία σε παγκόσμιο επίπεδο, «Ο Ψύλλος» του σκηνοθέτη από τη γειτονική Σκιλλουντία Δημήτρη Σπύρου.

Ο χώρος του μουσείου της Νέας Φιγαλείας για πρώτη φορά θα μετατραπεί σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό σινεμά, ενώ «Ο Ψύλλος» είναι μια ταινία που πρέπει να δουν τα παιδιά ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, ενώ η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot