FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντικές επισκέψεις στο περίπτερο του Επιμελητήριου Ηλείας στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ προϊόντων τουρισμού & κρουαζιέρας στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 08-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35302″ img_size=”full”][vc_column_text]Σήμερα Δευτέρα 7-8-2017 το Επιμελητήριο  Ηλείας  οργάνωσε μια σημαντική συνάντηση με του πλοιάρχους  και τους επικεφαλής της τροφοδοσίας των πλοίων που κατέπλευσαν στο Κατάκολο.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηλείας τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ Κωνσταντίνος Νικολούτσος  μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριου κ. Διονύσιο Μπουλούτα και τον Δ/ντη του Επιμελητηρίου κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη όπου  είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους.

Παρουσιάστηκαν τα τοπικά προϊόντα των επιχειρήσεων της Ηλείας και συγκεκριμένα ποικιλία οίνων, ελαιόλαδο τουρσιά , τσίπουρο , αρωματικά φυτά , μέλι , ζυμαρικά , τυροκομικά και νωπά προϊόντα όπως φράουλες καρπούζια πεπόνια ντομάτες πιπεριές κτλ

Συμφωνήθηκε στις αρχές φθινοπώρου να γίνουν συναντήσεις με παραγωγικές  επιχειρήσεις  της Ηλείας για την συστηματική παρουσίαση  των ισχυρών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα του τόπου, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες για την τροφοδοσία των πλοίων με τα προϊόντα της Ηλείας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

Aπό το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia οι πλοίαρχοι κ. Stefano Aiello Master Captain και  ο κ.Roberto Surez Staff Captain, ο κ. Andrea De Vincentis Hotel Director και ο κ. Domenico Fiore Human Resource Manager.

Από το κρουαζιερόπλοιο Thomson Spirit ο κ. Νικόλαος Καφετσής Captain   o κ. Αργύρης Στενός Hotel Manager ο κ. Χρήστος Δράκος Chief Purser και η κα. Natalie Simpson Destination Service Manager.

Και τέλος από το  κρουαζιερόπλοιο  Norwegian Spirit  ο κ. Marco Courtesan Captain.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot