FOLLOW US: facebook twitter

Σε πολιτική και οργανωτική ετοιμότητα το Κίνημα Αλλαγής στην Ηλεία

Ημερομηνία: 24-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60281″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεδρίασε η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής, για τις πολιτικές εξελίξεις, την οργανωτική δυνατότητα της οργάνωσης και την ετοιμότητα για τις εκλογές. Επίσης έγινε μια, πρώτη, συζήτηση για την διάθεση υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, στην κατεύθυνση που έθεσε η ΚΠΕ και υπηρετεί το τρίπτυχο, ΕΝΟΤΗΤΑ- ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ- ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Η συνεδρίαση της Ν.Ε ήταν διευρυμένη και πήραν μέρος σε αυτήν, ο βουλευτής του νομού, τα μέλη της Κ.Π.Ε του νομού και οι συντονιστές των τοπικών οργανώσεων.

Στην συνεδρίαση αναπτύχθηκε πλούσιος και γόνιμος προβληματισμός για τις σύνθετες και κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις. Τα προβλήματα των πολιτών και του νομού, που απορρέουν από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και, η δραστηριότητα του κόμματος για την αντιμετώπιση και την ανάδειξη τους. Υπογραμμίσθηκε η ενθουσιώδης ανταπόκριση των μελών για το νέο κόμμα, και η περαιτέρω απήχηση του. Διαπιστώθηκε το καλό επίπεδο της οργανωτικής συγκρότησης, της νέας διευρυμένης οργάνωσης και αναφέρθηκαν και τρόποι για την επιπλέον βελτίωση της.

Το καλό κλίμα που υπάρχει αποτυπώθηκε και είναι εμφανές από την προσφορά πολλών, φίλων και μελών, να δηλώσουν ότι είναι διατεθειμένοι, να κριθούν, για να είναι υποψήφιοι. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί και ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να εκδηλώσουν την διάθεση τους για υποψηφιότητα όσοι το επιθυμούν.

Τα πρώτα ονόματα που απαρτίζουν τον κατάλογο που ανοίχθηκε, ο οποίος δεν κλείνει, αλλά θα συνεχίσει να συμπληρώνεται, με ευθύνη της Ν.Ε, είναι τα εξής.

Αμπού-Χάντμα Μισέλ (Ήλιδα), Βεργοπούλου Εύη (Πύργος), Ζαφειροπούλου Δήμητρα (Κρέστενα), Κατρίνης Μιχάλης (Πύργος), Κότσιφας Σάκης (Ήλιδα), Κουτσούκος Γιάννης (Ήλιδα), Λαμπρινός Σπύρος (Ήλιδα), Μανδαράκης Βασίλης (Πύργος), Σταγκουράκης Αλέξανδρος (Ήλιδα), Χρόνης Μένης (Βαρθολομιό).

Η Ν.Ε Ηλεία του Κινήματος Αλλαγής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot