FOLLOW US: facebook twitter

Σε εικαστική έκθεση ο Κρίστο Χάσα μαζί με το δάσκαλό του!

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με το έργο του «το κορίτσι με την μαντήλα» ο Kristo Hasa συμμετέχει στην έκθεση καλλιτεχνών της Αθήνας.

 

Από 2 έως 9 Οκτωβρίου – Συμμετέχουν 70 Έλληνες και ξένοι δημιουργοί

Σε εικαστική έκθεση στην Αθήνα μαζί άλλους 70 έλληνες και ξένους εικαστικούς, συμμετέχει ο διακεκριμένος  ζωγράφος και υπεύθυνος του εικαστικού εργαστηρίου της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας Kristo Defrom Xasa, παρουσιάζοντας το έργο του «Το κορίτσι με την κόκκινη μαντήλα».

Η εικαστική έκθεση τέχνης που φέρει τον τίτλο «VISUAL TRENDS – ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ», θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2017 στο πολυχώρο Άλικο στου Ψυρρή, (Αγ. Δημητρίου 16 Ψυρρή), στο γνωστό καλλιτεχνικό στέκι, για όλο το φιλότεχνο κοινό και όχι μόνο.

Μάλιστα ο Kristo Hasa έχει ένα ακόμα λόγο να νοιώθει χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος για την συμμετοχή του, αφού για δεύτερη φορά- η πρώτη ήταν τον περασμένο Απρίλη- θα συνυπάρξει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο με τον δάσκαλό του από τη Σχολή Καλών Τεχνών της περιόδου 1976-1977, γνωστό ζωγράφο NAPOLON SAVA, που ζει και εργάζεται πλέον στην Αθήνα ως επαγγελματίας αγιογράφος και ζωγράφος.

Ο  δάσκαλος του εικαστικού εργαστηρίου της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας Kristo Defrim Hasa με τον δάσκαλό του γνωστό ζωγράφο και αγιογράφο  NAPOLON SAVA. Και οι δυο τους θα εκθέσουν έργα τους στην εικαστική έκθεση στου Ψυρρή.

 

Με τον δάσκαλό του συναντήθηκαν ξανά σε εικαστική έκθεση στην Αθήνα την άνοιξη, όπου μετά από 40 χρόνια είχαν εκθέσει και οι δυο έργα τους και όπως μας είπε ο κ. Hasa ο θαυμασμός  και η αγάπη του για εκείνον, όμορφα συναισθήματα, παραμένουν ζωντανά.

«Είναι τιμή μου που μετά την πρώτη έκθεση τον Απρίλιο που συναντηθήκαμε στην Αθήνα με το δάσκαλό μου του εικαστικού εργαστηρίου, θα είμαστε και πάλι μαζί σε αυτήν την έκθεση. Η συνεργασία και η φιλία μας συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατή στο πέρασμα των χρόνων.»

Η εικαστική έκθεση της Αθήνας

Οι 70 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στην εικαστική έκθεση στου Ψυρρή,  έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής αγιογραφίας, mixed media και ψηφιδωτού και θα μοιραστούν τη χαρά της δημιουργίας με το κοινό.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot