FOLLOW US: facebook twitter

Σε ένα κατάμεστο θέατρο πραγματοποιήθηκε μια ακόμα παράσταση του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας – Μάγεψε το κοινό ο “Ηρακλής Μαινόμενος”

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:



Με ένα ακόμα sold out στην εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη «Ηρακλής Μαινόμενος», συνέχισε το ταξίδι του στον πολιτισμό το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών καθήλωσαν το κοινό, που είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς το θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας, για να παρακολουθήσει μια παράσταση υψηλού επιπέδου.


Ο σπουδαίος θίασος με πρωταγωνιστές τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ως Ηρακλή, το Γιώργο Γάλλο ως Αμφιτρύωνα, τη Στεφανία Γουλιώτη ως Μεγάρα, την Ηρώ Μπέζου ως Ίριδα, πλαισιωμένους από την Άννα Καλαϊτζίδου, τον Αινεία Τσαμάτη, το Νίκο Μήλια και το μοναδικό χορό με τους Γιάννη Κλίνη, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα, καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.


Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης και καλεί τους πολίτες της Ηλείας να συνεχίσουν την αθρόα συμμετοχή τους στο φεστιβάλ… της καρδιάς μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot