FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Κάτζος: «Κλοπή της νίκης»

Ημερομηνία: 12-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο επί χρόνια παράγοντας του συλλόγου, Σάκης Κάτζος, χαρακτήρισε στην προσωπική του σελίδα στο facebook «κλοπή της νίκης» το αποτέλεσμα με το δικέφαλο.

Το σχόλιο του κ. Κάτζου έχει ως εξής:

«Πέρα από την πίκρα της ήττας και την κλοπή της νίκης στην κανονική διάρκεια του αγώνα όταν το σκορ ήταν 72-71 υπέρ του Κοροίβου και 4΄΄ πριν το τέλος ανακάλυψαν φάουλ του Πόσλεϊ κατά του Τσόχλα -που ακόμα και υποψία να υπάρχει δεν το σφυρίζεις γιατί διαμορφώνεις αποτέλεσμα, άλλωστε ο Τσόχλας πήγαινε κάθετα προς την βασική γραμμή και όχι προς το καλάθι, δηλαδή δεν απειλούσε άμεσα-ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω το 19 βολές ο Κόροιβος και 32 ο ΠΑΟΚ και επειδή είμαι λίγο περίεργος το έψαξα λίγο με τις προσωπικές βολές του ΠΑΟΚ φέτος.

Σε κανένα από τα τελευταία 6 φετινά παιχνίδια του δεν υπήρχε τέτοια ανισορροπία. Για την ιστορία: ΠΑΟΚ -Κύμη (28-29), Τρίκαλα-ΠΑΟΚ(29-25), ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ (22-17), Ρέθυμνο- ΠΑΟΚ(21-25), ΠΑΟΚ -Κολοσσός(22-18), Κόροιβος -ΠΑΟΚ(19-32)??? Δεν έχω τίποτα με τον ΠΑΟΚ αλλά ρε παιδιά και εμείς εκπροσωπούμε ένα νομό 200.000 κατοίκων, ο απαιτούμενος σεβασμός δεν βλάπτει ειδικά σε τούτο τον τόπο που γέννησε το Ολυμπιακό ιδεώδες…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος