FOLLOW US: facebook twitter

Ρεπό οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Το προγραμματισμένο ρεπό τους κάνουν αυτή την Κυριακή οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, ώστε να γιορτάσουν την εθνική επέτειο οικογενειακά, να πάνε στην παρέλαση και να ξεκουραστούν, ενόψει της τελικής εξόρμησης. Εύκολο άλλωστε είναι το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο. Μετά και την τελευταία αγωνιστική η Παναχαϊκή με το διπλό στο Λουτράκι αγκάλιασε τον τίτλο και χθες έπαιξε φιλικό με τον ΠΑΟ.

*Στους αντίποδες η πρωταθλήτρια Κορινθίας, ομάδα του Α.Ο. Ζευγολατιού είναι πλέον σε κίνδυνο, καθότι ουραγός, αλλά όχι μακριά από τους αντιπάλους της. Κοντά είναι τόσο η Μεγαλόπολη, όσο κι ο Ολυμπιονίκης Τσικλητήρας. Μάλιστα η ομάδα της Αρκαδίας, όπως και ο Τσικλητήρας δεν έχουν κάνει ρεπό. Επτά αγώνες μένουν κι όλα μπορούν να συμβούν, ενώ η ομάδα της Πύλου έχει και οικονομικά προβλήματα!

 

Ημιτελικοί Κυπέλλου

Μεθαύριο Κυριακή θα γίνουν και οι δύο ημιτελικοί Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Στα ουδέτερα Γρεβενά  ο Απόλλων Καλαμαριάς θα παίξει με τον Καραϊσκάκη και στο Άργος η Αχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Οι  νικητές θα πάνε τελικό και μακάρι η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου να είναι νικήτρια μεθαύριο. Θα είναι καλό για τον Ηλείο τεχνικό.

 

Ο Α.Ο. Μακρίσια κοντά στην άνοδο

Η ομάδα του Βρέτταρου πέρασε προχθές αλώβητη από τη Μυρσίνη. Συνέτριψε την τοπική  ομάδα 4-1 κι έχει τον πρώτο λόγο ακόμη και για απευθείας άνοδο στην Α΄τοπική. Πράγματι, αυτή τη στιγμή, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη, η ομάδα της κωμόπολης της Επαρχίας Ολυμπίας, έχει το ευκολότερο πρόγραμμα από τους κυριότερους αντιπάλους της που είναι το Λαμπέτι και η Ζαχάρω. Ο Α.Ο.Μ. έχει να παίξει εκτός με Χελιδόνι, Μυρτιά και εντός με Πέλοπα, Δάφνη. Εμείς λέμε πως μπορεί να κάνει τέσσερις νίκες, κάτι που δύσκολα θα κάνει άλλη ομάδα. Άρα ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για τον Α.Ο. Μακρίσια.

 

Σε καλό φεγγάρι το Σκουροχώρι

Φυσιολογική νίκη πέτυχε προχθές ο Λευκός Αστέρας επί του Α.Ο. Χελιδόνια και είναι σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι-οφ, μετά την ήττα της Α.Ε. Πηνείας την ίδια μέρα στο γήπεδό της από την Ολυμπιάδα Γουμέρου, η οποία έδειξε απτόητη από το τελευταίο γεγονός. Παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα του Ηρακλή Τσίπη (μόνο μια αλλαγή) έδειξε ικανή να μπει στην τετράδα. Την ευνοεί το πρόγραμμα. Θα παίξει έξω με Αχιλλέα, ΠΑΟΚ και στο Σκουροχώρι με Γούμερο, Λαμπέτι.

*Επιθετικά η ομάδα έχει πλουραλισμό με τον Καλομοίρη να βοηθάει αποτελεσματικά. Πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Μουρούτης με οχτώ γκολ.

 

Τη νίκη της αγωνιστικής η Ολυμπιάδα

Καθημαγμένη η Ολυμπιάδα Γουμέρου από τη διακοπή του αγώνα με τη Ζαχάρω, πήγε απτόητη στο Σιμόπουλο και πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής επί της πανίσχυρης Α.Ε. Πηνείας! Η ομάδα που στο β΄ γύρο αναμόρφωσε προς το καλύτερο ο Χρήστος Αγγελόπουλος, έκανε το «μπαμ» την Τετάρτη με δύο γκολ του Κ. Καλατζή και Ροδόπουλου, ένα σε κάθε ημίχρονο. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 91΄.

*Ήταν η… άλωση του γηπέδου Καρκαλέτσι. Εύκολη, παρότι δεν το δείχνει το τελικό σκορ. Η ομάδα της Ολυμπιάδας μετά και τη νίκη αυτή συμπλήρωσε έξι αγώνες αήττητη. Ο στόχος ωστόσο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να οριστεί, αφού όλοι περιμένουν την απόφαση της Διοργανώτριας, σχετικά με τον άτυχο αγώνα με τη Ζαχάρω.

 

Η συνέλευση… παρωδία

Πέρασε στην ιστορία και η δεύτερη (!) τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ. Ήταν κι αυτή μια παρωδία, αφού επικράτησε η σιωπή των… αμνών κι όπως προσφυώς έγραψε μια εφημερίδα, ήταν η πιο… ήσυχη των τελευταίων ετών. Δηλαδή, πέραν της υπερψήφισης των σχετικών απολογισμών ουδέν. Δεν έγινε ένας γόνιμος διάλογος, ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα. Όλα τα είδαν τέλεια οι εκπρόσωποι των σωματείων. Ήταν εντυπωσιακό πως κι αυτή τη φορά έγινε «παιδομάζωμα» των σωματείων. Ήταν εκεί και ανενεργά σωματεία. Να κάνουν τι;  Έτσι για το «μπούγιο». Και είναι αξιοπρόσεκτο, πως σωματεία που δεν αγωνίζονται δεν προσήλθαν, όπως ο Εθνικός Αμαλιάδας, το Σμίλα, Θρίαμβος, Καλλίκωμο, Απόλλων Γαστούνης… Κάποιοι άλλοι τι θέλανε να παραστήσουν, όπως το Πράσινο, ο Άρης Αρχ. Ολυμπίας…

 

Περί Μπηλιώνη ο λόγος

Κάτι ακόμη από αυτή τη συνέλευση. Ο Γιάννης Δημόπουλος έκανε μια άτυχη τοποθέτηση περί Πέτρου Μπηλιώνη και «ΚΑΘΑΡΟΥ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ». Είπε ποιος όρισε αυτόν τον παράγοντα  επικεφαλής αυτής της παράταξης. Ο Γιάννης ξαφνικά μπήκε σε… ξένα χωράφια. Υπήρχε μια δράκα παραγόντων υπό τον Ανδρέα Μαρίνο, που ο ίδιος βάφτισε την κίνηση έτσι. Όταν λοιπόν ο Ανδρέας κατέβηκε από το… τρένο, η ομάδα όρισε άλλον επικεφαλής. Αυτός είναι ο Πέτρος Μπηλιώνης, τέως πρόεδρος του ΠΑΟ Κακοβάτου, έμπειρος και δυνατός, όπως άλλοτε σχολιάσαμε. Κακώς ο Γιάννης μίλησε, ενώ ο Μπηλιώνης ήταν απών. Κάκιστα ο πρόεδρος δεν τον διέκοψε.

Π.Κ.Τ.

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot