FOLLOW US: facebook twitter

Ραδιοφωνικά Ζιζάνια «εξαπλώνονται» στην συχνότητα του Ήλιδα FM 91,1

Ημερομηνία: 07-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

radio-zizania

19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Από τη μεγάλη γιορτή του Κινηματογράφου, που ξεκίνησε επισήμως και στην Αμαλιάδα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ζιζάνια-δημοσιογράφοι. Το Zizanio News, το εργαστήριο για μαθητές γυμνασίων και λυκείων, διεξάγεται με σκοπό να μυήσει τα παιδιά στον όμορφο αλλά και σκληρό χώρο της δημοσιογραφίας και της ραδιοφωνικής παραγωγής.

Τα παιδιά μαθαίνουν να καταγράφουν την πραγματικότητα τηρώντας ουδετερότητα απέναντι στα γεγονότα και ταυτόχρονα να διαχειρίζονται τα αισθήματα που τους προκαλεί η εκάστοτε είδηση. Μην απορήσετε λοιπόν αν βλέπετε αυτές τις μέρες τα παιδιά να βρίσκονται στους δρόμους και να παίρνουν συνεντεύξεις ή να παρακολουθούν σεμινάρια για μεγάλους ή να μπαινοβγαίνουν στο Cine Cinema και να βομβαρδίζουν ανελέητα με τις ερωτήσεις τους θεατές, κριτές και προσκεκλημένους. Κάνουν απλά τη δουλειά τους!

Ξεχωριστό κομμάτι του Zizanio News, αποτελεί το Ράδιο Ζιζάνιο, μια ημίωρη εκπομπή που μεταδίδεται στη φιλόξενη συχνότητα του Ήλιδα FM 91,1, καθημερινά, στις 11:30 το πρωί ως τις 12:00. Εκεί τα παιδιά σχολιάζουν τα τεκταινόμενα του Φεστιβάλ στην Αμαλιάδα, παρουσιάζουν τις συνεντεύξεις που έχουν πάρει από τους προσκεκλημένους σκηνοθέτες των προβολών, λένε τη γνώμη τους για τα ντοκιμαντέρ του διαγωνιστικού τμήματος και παρουσιάζουν την ατζέντα του Φεστιβάλ ανά ημέρα. Στη διάθεση των παιδιών ο Ήλιδα FM έχει θέσει όλους σχεδόν τους παραγωγούς του, οι οποίοι πρόθυμα μπήκαν στο δίκτυο των εθελοντών του Φεστιβάλ και φροντίζουν για την τεχνική αρτιότητα των εκπομπών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot