FOLLOW US: facebook twitter

Ράλλυ Ακρόπολις 2017: Άπιαστος o Μπαντούνας!

Ημερομηνία: 06-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28774″ img_size=”full”][vc_column_text]Κατετάγη πρώτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το Ράλλυ Ακρόπολις 2017 και ο Γιάννης Μπαντούνας με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη της ΑΟΛΑΠ είχαν ξανά εντυπωσιακή παρουσία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στα πληρώματα  που μάχονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, αφού ο Κύπριος Αλέξανδρος Τσουλόφτας με το Citroen DS3 R5, που είχε τον καλύτερο χρόνο, δεν βαθμολογείται σε αυτό.

Έτσι, οι βαθμοί του πρώτου κατέληξαν στα χέρια των Μπαντούνα- Σούκουλη με το Lancer EVO VI, που μετά τη νίκη τους στο Ολυμπιακό Ράλλυ στην αρχή της χρονιάς, βάζουν πλώρη για τον τίτλο. Το πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ κατετάγη τρίτο το Σάββατο και πρώτο την Κυριακή.

Οι Κώστας Τζέμος-Δημήτρης Σαΐνης, με Mitsubishi Lancer EVO VIII, επίσης της ΑΟΛΑΠ, είχαν και αυτοί καλή παρουσία,  καταλαμβάνοντας την 8η θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα.

Νικητής ο Καγιετάνοβιτς

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο πρωταθλητής Καγιετάν Καγιετάνοβιτς ξεκίνησε το Acropolis με ατυχίες και κλαταρισμένα ελαστικά την πρώτη ημέρα, ωστόσο ανέκαμψε και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι υπόλοιποι διεκδικητές της νίκης κατάφερε να τερματίσει πρώτος.  Άτυχος ήταν ο Νάσερ Αλ Ατίγια που η εμπειρία του από το Ντακάρ (δύο φορές νικητής του Ράλλυ Ντακάρ) δεν τον βοήθησε στις τόσο σκληρές συνθήκες του εθνικού μας αγώνα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Τυχερός όμως στάθηκε ο Μπρούνο Μαγκαλάες που πίεζε με σκοπό την νίκη αλλά ταλαιπωρήθηκε από τα ηλεκτρικά του Skoda Fabia και τελικά κατάφερε να τερματίσει δεύτερος. Η 3η θέση όμως κρίθηκε στην τελευταία ειδική ανάμεσα στους Μουράτ Μποστάντσι, Γιώργο Φιλιππίδη και Γκζέγκοζ Γκζεμπ, με τελικό νικητή τον Πολωνό καθώς οι άλλοι δύο είχαν έξοδο στην τελευταία ειδική διαδρομή Ελάτεια των 33 χλμ.! Στην 4η θέση βρέθηκε ο Κύπριος Αλέξανδρος Τσουλόφτας με Citroen DS3 R5 ενώ στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, αλλά και πρώτος Έλληνας αναδείχτηκε ο Σωκράτης Τσολακίδης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot