FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Την “κάλεσαν” από τηλεοπτικό σταθμό και της πήραν 1800 ευρώ

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23873″ img_size=”full”][vc_column_text]«Χρυσό» τυρί έβαλαν στη φάκα οι απατεώνες προκειμένου να δελεάσουν και να πείσουν μια ηλικιωμένη να δώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό προκειμένου, η κόρη της να λάβει παχυλή αποζημίωση από την ΕΡΤ. Η νέα υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης έγινε γνωστή από την Αστυνομία χθες, και συνέβη στην περιοχή του Πύργου.

Οι δράστες, ένας άντρας και μια γυναίκα έφτασαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης με ένα μαύρο μικρό αυτοκίνητο. Χτύπησαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι με το πρόσχημα πως γνωρίζουν την κόρη της ηλικιωμένης.

Οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι γνωρίζοντας τα στοιχεία της αλλά και το που εργάζεται. Αυτό ήταν και το «δόλωμα» για να πείσουν την άτυχη γυναίκα.

Προσποιούμενοι τους φίλους της κόρης της που εργάζεται στην ΕΡΤ, την έπεισαν να τους δώσει το ποσό των 1800 ευρώ για να πάρει μια αποζημίωση. Η ηλικιωμένη παρέδωσε το ποσό που φαίνεται είχε φυλαγμένο στο σπίτι και οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι από εκεί.

Αργότερα και όταν έγινε αντιληπτή η απάτη στην οποία είχε πέσει η ηλικιωμένη, έγινε η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου όπου σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot