FOLLOW US: facebook twitter

Πόλος έλξης η Γιορτή Κρασιού

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:
Η Γιορτή Κρασιού περιελάμβανε μια πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που αποτέλεσαν το διήμερο πόλο έλξης.

Σε συνδιοργάνωση του Δήμου Πηνειού και του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το διήμερο 2 και 3 Αυγούστου η Γιορτή Κρασιού που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Πηνειού και ο Εμπορικός Σύλλογος Βαρθολομιού. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την πόλη για να επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη και την αγροτουριστική έκθεση που λειτούργησε επί της Αγίου Παντελεήμονος καθώς και για να παρακολουθήσει τις παράλληλες πολιτιστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για μία δράση εξωστρέφειας με διττό περιεχόμενο καθώς αποσκοπούσε αφενός στην γνωριμία του κοινού με τοπικούς παραγωγούς και προϊόντα αφετέρου να αποτελέσει μία ακόμη αφορμή να «πλημμυρίσει» η πόλη του Βαρθολομιού με κόσμο και να στηριχθεί έτσι η τοπική αγορά. Πράγματι η Γιορτή Κρασιού περιελάμβανε μια πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που αποτέλεσαν το διήμερο πόλο έλξης για τους δημότες του Πηνειού καθώς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα την Παρασκευή ξεχώρισε το Δημοτικό Φεστιβάλ στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης όπου συμμετείχαν με χορευτικά τμήματα -μεταξύ άλλων- οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής Οξύαυλος, Εν Χορώ και Τερψιχόρη. Στον ίδιο χώρο, μία μέρα αργότερα, στήθηκε λαϊκό γλέντι μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Στηρίζουμε τις δράσεις εξωστρέφειας»

Την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει εμπράκτως τις δράσεις εξωστρέφειας του εμπορικού κόσμου επανέλαβε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Αφού συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού για τις πολυδιάστατες πρωτοβουλίες του, πρόσθεσε ότι ο Δήμος Πηνειού θα είναι πάντα αρωγός -στο μέτρο του εφικτού- στις προσπάθειες του εμπορικού κόσμου για ανάπτυξη. «Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αποτελεί προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη της περιοχής· προς αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε πάντα δίπλα σε όλους τους εμπορικούς συλλόγους του δήμου μας και στηρίζουμε τις δράσεις τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.

«Παραμένουμε πάντα δίπλα σε όλους τους εμπορικούς συλλόγους του δήμου μας και στηρίζουμε τις δράσεις τους» σημείωσε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

Tην Παρασκευή ξεχώρισε το Δημοτικό Φεστιβάλ στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου όπου συμμετείχαν τοπικά χορευτικά τμήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot