FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση Πανηλειακού στον ΠΑΣ Πύργος για… συμπόρευση!

Ημερομηνία: 19-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός μετά από απραξία δυόμισι μηνών το καλοκαίρι, με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν να έχουν αποδεσμευτεί και μην έχει αποκτήσει ούτε έναν παίκτη, βλέποντας πως δύσκολα θα μπορέσει να συγκροτήσει ομάδα που να πάρει μέρος στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας, στην οποία οι δηλώσεις συμμετοχής έληξαν την Παρασκευή, τις τελευταίες μέρες στράφηκε στην εξεύρεση ομάδας Γ΄ Εθνικής (!), για να συγχωνευτεί και να συνεχίσει να υπάρχει μέσω άλλου ΑΦΜ! Ομάδα Γ΄ Εθνικής δεν βρέθηκε- άλλωστε τα χρέη είναι πολλά και κανείς δεν θέλει να τα φορτωθεί αν προβιβαστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες- κι έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη 14 Αυγούστου  άνθρωποι του Πανηλειακού στράφηκαν στον ΠΑΣ Πύργος για «συμπόρευση-μεταστέγαση», τον ενημέρωσαν πως δεν θα δηλώσουν τον Πανηλειακό στα τοπικά πρωταθλήματα και ότι θα βγάλουν μια ανακοίνωση ότι αποσύρονται από την ομάδα και ότι χρίζουν ως συνεχιστή του Πανηλειακού τον ΠΑΣ Πύργος.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Πύργος θα συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. και παρουσία δικηγόρου θα αποφασίσει αν και ποια σημεία της πρότασης του Πανηλειακού θα αποδεχτεί. Άρα, εντός της εβδομάδας το θέμα της «μεταστέγασης» του Πανηλειακού στον ΠΑΣ Πύργος θα ξεκαθαρίσει. Και αν προχωρήσει, ο ΠΑΣ Πύργος θα μετονομαστεί πιθανότατα από Ποδοσφαιρικός σε Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Πύργος.

Ο ΠΑΣ Πύργος, που το πιθανότερο είναι τη νέα σεζόν να παίξει στη Β΄ Κατηγορία, καθώς, όπως ακούγεται, Πήγασος και Ολυμπιάδα Γουμέρου δεν θα δηλώσουν συμμετοχή και θα μείνουν κενές θέσεις, εντός των ημερών θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τις επαφές με τον Πανηλειακό και την απόφαση που πήρε μετά την πρόταση του Πανηλειακού.

Να σημειωθεί πως δεν αναμένεται να υπάρξει συγχώνευση μεταξύ Πανηλειακού και ΠΑΣ Πύργος, διότι αυτό ταυτόχρονα θα σημαίνει και κληροδότημα των χρεών του Πανηλειακού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot