FOLLOW US: facebook twitter

«Πρόσωπα και τόποι»: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής στην Μυρσίνη της Ρούλας Μουζάκη

Ημερομηνία: 24-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Τις πύλες της άνοιξε στον εκθεσιακό χώρου Συλλόγου Γυναικών στην Μυρσίνη, η έκθεση ζωγραφικής της Ρούλας- Μουζάκη – Μητροπούλου με τίτλο «Πρόσωπα και τόποι»  που εγκαινιάστηκε την Κυριακή το βράδυ, παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου που στήριξε την εκδήλωση, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και φιλότεχνων που θαύμασαν τα υπέροχα πραγματικά έργα της ζωγράφου.

Η ζωγράφος στα έργα της,  πειραματίζεται με διάφορα υλικά όπως ακρυλικά, μολύβι, κάρβουνο, λάδια… συνήθως πάνω σε θέματα με ρεαλιστικές απεικονίσεις, αφήνοντας την ευαισθησία της να αγκαλιάσει το ανθρώπινο κορμί. Μέσα από αυτούς τους πειραματισμούς γνώρισε την τεχνική του μολυβιού, μια τεχνική που χρησιμοποιεί στα έργα της.

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης «Η Μυρσίνη» που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης, έσπευσαν να την συγχαρούν για την υπέροχη δουλειά της και τόνισαν ότι «Τα έργα της δημιουργού  είναι εξαιρετικά, μιας και η αγάπη της για την συγκεκριμένη τέχνη είναι μεγάλη.! Αν και ασχολείται μόλις πέντε χρόνια με την ζωγραφική, η κυρία Μουζάκη αποτυπώνει στα έργα της με εξαιρετική αισθητική και λεπτομέρεια, συναισθήματα, ήχους και λόγια, που μόνο μια εικόνα μπορεί να περιγράψει. Η ίδια, μας υποδέχθηκε στο χώρο της ζεστά .  Μας μίλησε για την δουλειά της, που την εκφράζει απόλυτα, αφού η ενασχόληση της με την ζωγραφική αποτελούσε για αυτήν όνειρο ζωής!!! Να επισημάνουμε εδώ, πως η κυρία Μουζάκη είχε διατελέσει παλιότερα πρόεδρος του συλλόγου μας, φέρνοντας με την παιδεία της και την καλλιτεχνική της φύση, έναν καινούριο αέρα στα δρώμενα του συλλόγου. Της ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει το καλλιτεχνικό της έργο με φαντασία , μεράκι και δημιουργικότητα!!!»

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 27 Μαίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθημερινά απόγευμα 6-10 μ.μ. και πρωί (μόνο για τα σχολεία).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος