FOLLOW US: facebook twitter

Πρόβλημα με τους διαιτητές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ημερομηνία: 12-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σκέψεις για βοήθεια εξ Ηλείας

Τεράστιο είναι πλέον το πρόβλημα λειψανδρίας στους Μεσσήνιους διαιτητές όπως αναφέρουν αθλητικά σάιτ από τον γειτονικό νομό

Μετά τις πρόσφατες καρατομήσεις των αξιολογημένων από την ΚΕΔ -ΕΠΟ και τις αποχωρήσεις και άλλων πολλά για διάφορους λόγους, όπως λόγου χάρη του Νίκου Γκούμαπου πήρε μεταγραφή για την… Κύπρο, μιας και βρήκε εκεί δουλειά σε μία αεροπορική εταιρία, οι υπάρχοντες δεν φτάνουν να καλύψουν  τις ανάγκες της τοπικής ΕΠΣΜ, τόσο σε αριθμό, ποσότητα, όσο βέβαια και σε αξία και εμπειρία.

Έτσι λοιπόν  η Επιτροπή Διαιτησίας  και ο Βασίλης Σπηλιώτης προσανατολίζονται σε δύο λύσεις. Η πρώτη  έχει να κάνει με την μετακίνηση διαιτητών από τις όμορες Ενώσεις και ειδικά από την Ηλεία για ματς στην Μεσσηνία και η δεύτερη στο Γ’ τοπικό, μπορεί και σε μερικά παιχνίδια του Β’, να παίζει μόνος του ο διαιτητής, χωρίς βοηθούς δηλαδή.

Τέλος, ούτε στην Σοφία Αθανασοπούλου μπορεί φέτος να υπολογίζει  η ΕΠΣ Μεσσηνίας, καθώς είναι έγκυος, ενώ ο Μπλάνας έχει και αυτός αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος