FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτάθλημα Motocross N. Ελλάδας/Αίγιο: Σωτηρόπουλος για τίτλο!

Ημερομηνία: 26-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Νίκος Σωτηρόπουλος πάει φουλ για τον τίτλο στην OPEN.

Άνετα πρώτος στην OPEN-Στο βάθρο και οι Κοντολέτας, Κονδυλόπουλος

Με 84 συμμετοχές συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Motocross Ν.Ελλάδος 2018 (2ος Αγώνας), το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Αιγίου, εκεί όπου πήραν μέρος και αρκετοί Ηλείοι αναβάτες.

Στην OPEN, ο Νίκος Σωτηρόπουλος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) από την Αμαλιάδα, έδωσε συνέχεια στις νίκες, μετά την πρωτιά στον Πλάτανο. Πήρε άνετα την καρό σημαία και στα δύο σκέλη της κατηγορίας, δείχνοντας το απόλυτο αφεντικό της OPEN. O έτερος Αμαλιαδίτης, Σάκης Κονδυλόπουλος (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.)  ανέβηκε και αυτός στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στα δύο σκέλη και έχει βάλει πλώρη και αυτός για μια θέση στην πρώτη τριάδα της τελικής βαθμολογίας.  Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νίκος Βερράρος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. με μια 4η  και μια 9η θέση, ο Γιάννης Καυκάς  (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) ήταν 5ος και 7ος , ο Τάσος Μυλωνίδης (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) 10ος και στα δύο σκέλη, ο Τάσος Σπήλιος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) 14ος και 15ος , ο Σπύρος Μητρόπουλος (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.)  18ος και 13ος  και ο Ανέστης Χατζησταυρινός (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.)  22ος και 21ος.

Ο Δημήτρης Κοντολέτας συνέχισε τις υψηλές πτήσεις.

 

Δυνατός ο Κοντολέτας

Στην MX1, o Δημήτρης Κοντολέτας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  ήταν, όπως συνηθίζει άλλωστε, ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, παίρνοντας τη 2η θέση στο α΄ σκέλος και την 3η στο β΄, πίσω από τον Παναγιώτη  Κουζή και μπροστά από τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο α΄ σκέλος και πίσω από τους δύο στο β΄ σκέλος. Στην MX1 EXPERT, ο Κώστας Μούρκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. πήρε την 1η θέση στο α΄ σκέλος και τη 2η στο β΄ σκέλος.

Στην ΜΧ2, από πλευράς ηλειακών συμμετοχών, πήραν μέρος τρεις αναβάτες της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.. Ο Κώστας Ζεπάτος  κατέλαβε τη 17η και 16η θέση, ο Χρήστος Φραγκούλης την 21η και τη 19η και ο Γιώργος Ματζαβίνος  την 22η και την 20η.

Τέλος, στις κατηγορίες των μικρών ηλικιακά αναβατών, στην ΜΧ85, ο Νίκος Κανελλόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. πήρε την 1η θέση στο α΄ σκέλος και την 3η στο β΄, ενώ στην MX65, ο Χρήστος Ταμβάκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., τερμάτισε 3ος και στα δύο σκέλη.

Ο Σάκης Κονδυλόπουλος ήταν τρίτος στην OPEN.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος