FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για τσίκνισμα

Ημερομηνία: 08-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Έκτακτο, Νέα

Με ψητούρα και διπλό live στο «Νηπιαγωγείο»

Η Τσικνοπέμπτη στο «Νηπιαγωγείο» έχει μεγάλη παράδοση! Ψητούρα από το πρωί και κατά τη 1 ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης στην κιθάρα και ο Ηρακλής Φάμελος στο μπουζούκι σας κρατούν συντροφιά με έντεχνα τραγουδάκια. Το βράδυ στις 9:30 το «Νηπιαγωγείο» συνεχίζει ακάθεκτο με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο από τους: Αννίτα Μαυρίκη (φωνή), Γιώργο Καφεντζή (μπουζούκι) και τον Κωνσταντίνο Μπαφατάκη (μπουζούκι/κιθάρα).

Παρεΐστικα στο «Όπως Παλιά»

Στη χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» κυριαρχεί η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και κρέατα… ένα κι ένα, όπως στις παλιές ταβέρνες! Το ιδανικό μέρος για την Τσικνοπέμπτη το γλεντάνε με ζωντανή μουσική, αφού η Μαρία, ο Πανούλης, ο Γιάννης και ο Παύλος έχουν αναλάβει να σας διασκεδάσουν με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα.

Τσικνοπέμπτη στο «Εν Λευκώ»

Ένα μοναδικό μεσημέρι σας περιμένει στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο αυτήν την Τσικνοπέμπτη με απολαυστικά πιάτα που θα βρίσκονται στην διάθεση σας και φυσικά μετά μουσικής, αφού μαζί σας θα είναι ο Αλέκος, o Ηλίας και η Σοφία οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά για εσάς καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η σούβλα παίρνει φωτιά στον «Εδέατρο»

Η τσικνοπέμπτη σημαίνει ψητούρα γι’ αυτό και το παραδοσιακό παντοπωλείο «Εδέατρος» στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο θα βρίσκεται μαζί σας από τις 10 το πρωί για να απολαύσετε το φαγητό σας στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης.

Τσικνοπέμπτη στο «Cup Of Joy»

Το «Cup Of Joy» στον Πύργο σας περιμένει αυτήν την Τσικνοπέμπτη για να τσικνίσετε, να φάτε, να πιείτε ό,τι εσείς θέλετε και να γίνετε όλοι μια παρέα. Μην το χάσετε!

Polis All Day Food

Πέμπτη στη πόλη, ψημένο κρέας

έφερε σήμερα ο δροσερός αέρας,

μες το κρασί και μες τη ζάλη

χαιρόμαστε ξανά το καρναβάλι!

Γι’ αυτό σου λέω, πάμε να βγούμε

και στην πλατεία, στο Polis να βρεθούμε,

θα φάμε τα καλύτερα, αυτή είναι η αλήθεια,

μη ζούμε πλέον με τα παραμύθια!

Με Μασούρα & Σκαρτσιάρη στο «Vandal»

Το «Vandal Project» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει αυτήν την Τσικνοπέμπτη μετά τις 3 για ένα μεσημέρι με πολύ χορό, μουσική και φαγητό. Μαζί σας θα είναι οι djs Kostas Masouras και Ioannis Skartsiaris οι οποίοι θα επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Τσικνοπέμπτη στη «Rotonda»

Η «Rotonda» συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι λοιπόν σας περιμένουν αυτήν την Τσικνοπέμπτη να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις μετά μουσικής.

Με Πάνο Βαβίλη στο «Pantheon»

Το «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί σε ένα μοναδικό live με τον αγαπημένο μας Πάνο Βαβίλη να μας ανεβάζει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει με γνωστά τραγούδια. Σας περιμένουν για να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα. On decks οι djs Paulos Peskelidis και Dimitris Argyropoulos. Εσείς θα λείπετε;

50 αποχρώσεις του grill στο «Veggeras Γεύσις»

Free wine για όλους στον οινοχόο μας. Η αυλή μας παίρνει χρώμα για πρώτη φορά. Το μενού μας παίρνει άλλη μορφή με ποικιλία κρεατικών εδεσμάτων στη σχάρα από την ομάδα της κουζίνας «Veggeras Γεύσις». Στην μουσική o dj δίνει ένα διαφορετικό ρυθμό…

Με Di-Bal στο «Block 6»

Το «Block 6», Μιαούλη 6 στον Πύργο, σας περιμένει αυτήν την Τσικνοπέμπτη να τσικνίσετε παρέα από τις 11 το πρωί. Μαζί σας on decks ο dj Di-Bal.

Τσικνοπέμπτη Party στο «Brera»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτή την Τσικνοπέμπτη στο «Brera coffee & Wine bar». Σας προσκαλούν εσάς και την παρέα σας να φάτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα.  Μαζί σας οι djs Giorgos Chronopoulos & John Pronoitis.

Τσικνοπέμπτη στον «Κήπο»

Ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη να φορέσετε τα αποκριάτικά σας και σας περιμένουν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι να τσικνίσετε παρέα να χορέψετε και να πιείτε. Μην το χάσετε.

Τσικνοπέμπτη στο «Μπακάλικο»

Η Τσικνοπέμπτη έχει την δική της παράδοση στο «Μπακάλικο» στον Πύργο και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα πιάτα ημέρας, να χορέψετε, να πιείτε και να διασκεδάσετε.

Τσικνοπέμπτη στο «Σουβlike»

Τσικνοπέμπτη σήμερα και η ψησταριά «Σουβlike», Καταραχίου 43 στον Πύργο, φροντίζει για εσάς ώστε να απολαύσετε το σουβλάκι σας με την παρέα σας αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ θα βρίσκονται εκεί. Σας περιμένουν να γιορτάσετε, να γλεντήσετε και να διασκεδάσετε.

Erimi Party Tsiknopempt’ στο «Deus»

Μετά την επιτυχία (χαμό) του πρώτου τρας πάρτυ, απ’ τους δύο γκουρού djs στον χώρο αντίληψης, Cotton & Kallahan, επιβάλλεται η επανάληψη και η συνέχισή του, αυτή τη φορά την Τσικνοπέμπτη, με άρωμα αποκριάς. Χορεύουμε όσο αντέχουμε, με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες disco, 90’s, trash και όχι μόνο. Πάμε «μικρές μας μέλισσες»!

Αμαλιάδα

Τσικνοπέμπτη στο «Amalias Hotel»

Τσικνοπέμπτη σημαίνει ψήσιμο, κάρβουνο και διασκέδαση! Το «Amalias Hotel» σας περιμένει και φέτος να το γλεντήσετε μαζί, με νόστιμα κρεατικά, άφθονη μπύρα και ζωντανή μουσική! Μην λείψει κανείς!

Tsikno party στο «Deko»

Το «Deko café-bar»  στην Αμαλιάδα σας περιμένει λίγο μετά τις 11 και αυτή την Τσικνοπέμπτη για ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο χορό, μουσική και σουβλάκια. Μαζί σας θα είναι ο dj Alex Psixalis ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με Πανδή στο «The Avenue»

Μεσημέρι τσικνοπέμπτης και το «The Avenue» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί όλους για πολύ φαγητό, μουσική, χορό. Μαζί σας θα είναι ο dj K. Pandis για να σας ανεβάσει το κέφι.

Στο «My Friends»

Μετά τις 12 το μεσημέρι σας περιμένει πολύ μπύρα, κρασί χορός και φυσικά δωρεάν σουβλάκια στο «My Friends CafeCocktail Bar» στην Γαστούνη.

Tsikno Night στο «Χ99»

Απόψε το «Χ99» στην πλατεία Ανδραβίδας σας περιμένει για μια μοναδική βραδιά γεμάτη φαγητό, μουσική και πολύ χορό. Όπως αρμόζει δηλαδή στην μέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος