FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για την διασκέδασή σας τις μέρες του Πάσχα

Ημερομηνία: 15-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Από νωρίς στο «Νηπιαγωγείο»

Για όλες τις μέρες των γιορτών το ρακομελάδικο «Νηπιαγωγείο» θα ανοίγει τις πόρτες του από τις 10:30 το πρωί έως αργά το βράδυ. Η αγαπημένη συνήθεια Πυργιωτών και ετεροδημοτών για πρωινό καφέ, τάβλι-σκάκι και όταν τα φώτα πέφτουν τσιπουράκι-κρασάκι-μπυρίτσα συνοδεία των εξαιρετικών ποικιλιών του «Νηπιαγωγείου», δεν κόβεται…

Bardoo Easter Events

Την Μεγάλη Παρασκευή ο ένας στο είδος του dj SuiGeneris στα decks του «Bardoo» στην Αμαλιάδα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο «After midnight» με dj τον Πάνο Τσάνο, στις 12:30π.μ. και την Κυριακή του Πάσχα «Easter party» με dj τον Πάνο Τσάνο. Γιατί τα μαγαζιά τα κάνουν οι παρέες…!

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

Το «Τετράστιχο Live theatre» σας εύχεται Καλό Πάσχα! H Δήμητρα, ο Παναγιώτης, ο Ηρακλής και η ορχήστρα του «Τετράστιχο» ανεβάζουν τη θερμοκρασία και εγγυώνται τις απόλυτες εορταστικές βραδιές! Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, στην πιο διασκεδαστική γωνιά της πόλης!

 

Η απόλυτη εβδομάδα στο «Sinner»

Μόνο το «Sinner» σου έχει ετοιμάσει την απόλυτη εβδομάδα της διασκέδασης! Θα τα ακούσεις όλα, θα πιεις όσο αντέχεις και θα σου μείνει το Πάσχα αυτό αξέχαστο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος