FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για μεταφορά του Ειδικού Σχολείου Λεχαινών που συζητήθηκε το θέμα στο Δ.Σ Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Ημερομηνία: 27-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22912″ img_size=”full”][vc_column_text]Το θέμα του Ειδικού Σχολείου Λεχαινών συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης την περασμένη Δευτέρα. Λύσεις έχουν προταθεί για την μεταφορά του σε άλλο χώρο από το σημερινό, όμως θα πρέπει να γνωμοδοτήσει η επιτροπή που συστήθηκε για το σκοπό αυτό, με επικεφαλής τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ζεύλα. Στην ίδια επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωπος του δήμου, της Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας, του Τμήματος Υγιεινής της ΠΕ Ηλείας και της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Η επιτροπή θα πρέπει να διαπιστώσει έως την Παρασκευή την καταλληλόλητα ή μη των προτεινόμενων χώρων – προτάσεις που κατατέθηκαν από τον διευθυντή του ειδικού σχολείου Χρήστου Μυλωνάκη και του προέδρου του νομαρχιακού συλλόγου Γονέων, κηδεμόνων και ΑμεΑ Γιάννη Παπαδάτο.

Οι χώροι που έχουν προταθεί είναι αίθουσες που στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του 1ου δημοτικού σχολείου Λεχαινών, αλλά και χώροι εντός του ίδιου σχολείου. Η πρόταση που προκρίνεται από τους φορείς είναι οι χώροι εντός του σχολείου, καθώς αυτό βοηθά περισσότερο στην κοινωνικοποίηση των παιδιών – μαθητών του ειδικού σχολείου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot