FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 8 Απριλίου

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«Ηλείας Εγκώμιον 2017»

Ένα μοναδικό αφιέρωμα, στο τρίπτυχο των αρχαιολογικών χώρων της Ηλείας, στην Αρχαία Ολυμπία-Αρχαία Ήλιδα και τον Επικούρειο Απόλλων καθώς και στο παρελθόν και παρόν του Νομού, θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας στο πλαίσιο της πανελλήνιας εμβέλειας εκδήλωσης που διοργανώνει «Ηλείας Εγκώμιον 2017». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.

Εισηγήσεις: Ηλίας Ανδριόπουλος (μουσικοσυνθέτης), Μάριος Κάρδαρης (Αλπινιστής, ηγετικό στέλεχος της Ελλην. Αλπινιστικής Ομάδας), Αντώνης Μάρκος (καθηγ. Φιλοσοφικής Πατρών). Συμμετέχουν: Γιώργος Γκιτζίρης – Χαρά Σκουλαρίκου ((Χρώματα της Ήλιδας), χορωδία του παρ. Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Mainstream night στο «Depot»

Το Σάββατο βράδυ όλα οδηγούν στο «Depot» με το Mainstream πάρτυ να παίρνει καθιερωτικό ρόλο στις βραδιές της Αμαλιάδας. Διασκέδαση, μουσική, χορός θα είναι τα βασικά στοιχεία του πάρτυ. Λίγο μετά της 10 , μαζί με το 1ο ΓΕΛ,  είναι όλοι έτοιμοι να σας χαρίσουν μια μαγευτική βραδιά.

 

 

O Χάρης Κωστόπουλος στο «Premiera»

Οι επιτυχίες του Χάρη Κωστόπουλου είναι πολλές, αλλά πολλοί είναι και αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως ένα τραγουδιστή φαινόμενο και όχι τυχαία αφού τα τραγούδια του γίνονται αμέσως επιτυχίες. Ο καλλιτέχνης προέρχεται από μια μουσική οικογένεια, παίζει μουσικά όργανα και διαθέτει και ταλέντο στην συγγραφή στίχων. Aυτό το Σάββατο θα βρίσκεται στη πίστα του «Premiera Live» για ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι λίγο μετά τις 9 με Guest star τον Πάνο Βαβίλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος