FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 06-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Passepartout» live στο Block 365»

Οι «Passepartout» σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην λείψει κανείς.

Ελληνική βράδια στο «Pallas café-bar»

Αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Β’ και Γ´ Λυκείου Λεχαινών σε μια μοναδική ελληνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση…Εσείς θα λείπετε;

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Soul Bar»

Το «Soul Bar» στον Πύργο δεν χρειάζεται συστάσεις. Μας έχει κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τα cocktails, μας έχει κάνει επίσης να αναζητάμε αυτά τα «μικρά ατμοσφαιρικά» bars, αλλά και να απολαμβάνουμε να επιστρέφουμε αποζητώντας αυτό το ένα ποτό/cocktail που σίγουρα σε αυτό το μαγαζί, έχει μετατραπεί σε αγαπημένο. Σας περιμένουν λοιπόν σε μια βραδιά κοκτέιλ. Μην λείψει κανείς.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

 

Famous Saturdays στο «Deko»

Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Σάββατο το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο και σας υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot