FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Opening Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το «Mokai bar», επιστρέφει σε ανανεωμένο χώρο στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα και αναβιώνει τις καλύτερες σας αναμνήσεις και σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και πολύ χορό. Εσείς θα λείπετε;

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

 

Autumn Vibes στο «Caldo»

Το φθινόπωρο έχει μπει και το αγαπημένο σας «Caldo coffee bar» σας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική με τον dj Niko Panagoulia να διαλέγει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Beat & Greek στο «Block 365»

Αυτό το Σάββατο ο dj Giannis Fournomitis θα βρίσκεται στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Επέτειος της Ναυμαχίας του Κατακόλου

Αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 196η Επέτειο της Ναυμαχίας του Κατακόλου, με Αρχιερατική Δοξολογία παρουσία Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό,στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κατακόλου. Στις 11 το πρωί θα γίνει η Δοξολογία, και στη συνέχεια σύντομοι χαιρετισμοί, ανάγνωση Πανηγυρικού Ημέρας, Επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο της μαρίνας και ρίψη στεφάνων στη θάλασσα προς τιμή των ηρώων, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί μικρή δεξίωση. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία του ΕΑΑΝ Παράρτημα Ηλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Ο Καραγκιόζης στο «Survivor» στον Ορφέα

Ο Καραγκιόζης, πάντα επίκαιρος, πάει στο Survivor αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Οι παραστασεις θα είναι τρεις και θα γίνουν στον Κινηματογράφο Ορφέα του Πύργου. Οι ώρες της παραστάσεις είναι: 11:30 π.μ, 17:00 μ.μ. και 19:00 μμ.

Σεμινάρια Decoupage

Ο όρος decoupage σημαίνει τη διακόσμηση επιφανειών με αποκόμματα χαρτιού, η σύνθεση των οποίων καταλήγει σε ένα ολοκληρωμένο έργο. Με τις τεχνικές του decoupage μπορούμε να δημιουργούμε όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα ή να μεταμορφώνουμε παλαιά και αχρησιμοποίητα. Το πρόγραμμα για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου είναι: Κρακελέ δύο συστατικών σε διακοσμημένη με decoupage ξύλινη επιφάνεια. Το σεμινάριο αρχίζει στις 9:30 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ. και το κόστος είναι 25 ευρώ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο «Τεχνοτροπίες και Χρώματα» (Καλλιτεχνικό Εργαστήρι), Καπετάν Γιώργη & Δαβάκη 15 Πύργος, Ηλείας.

Νέοι Κύκλοι Μαθημάτων στο Πολύτεχνο Σχολή Χορού Ωδείο

Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Πολύτεχνο.

Με τον Μάριο Δαρβίρα:
α) Φιλοσοφικές περιπλανήσεις – Εισαγωγή στην ιστορία της φιλοσοφίας – κύκλος α: αρχαία φιλοσοφία
β) Αισθητικές περιπλανήσεις – Αισθητική Φιλοσοφία
Με την Ελένη Ψώνη:
Qi-gong (τσι-κουνγκ) η σχολή της ζωτικής ενέργειας – Βιοσυντονισμός (Bioresonance therapy) – Βελονισμός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος