FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο dj Chevy στο «Deus Ex Musica»

Ένα πάρτι βινυλίου έρχεται αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στο «Deus Ex Musica» με τον πλέον γνωστό και αγαπητό dj στα μέρη μας Chevy. Ο Βασίλης Σεβδαλής έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα bar, club και festival της χώρας, έχει πλαισιώσει δημοφιλείς ξένους καλλιτέχνες και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους αξιόλογους Έλληνες DJs και παραγωγούς και έχει συμμετάσχει σε ή διοργανώσει αμέτρητα parties. Ψηφιακή soul, ηλεκτρονικό funk, νέο – disco, house, techno, electro, σύγχρονα edits σε παλιότερα κομμάτια και dance classics, ή αλλιώς ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοντέρνο dance fusion, o ήχος που προωθεί με πάθος, πάνω από μια δεκαετία. Αυτό τον καιρό «τρέχει» το Needless mobile party, και διατηρεί τα DJ residencies του στα αγαπημένα του spots στην πόλη.

Saturday Night στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Η Εύα Λάσκαρη στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο το «Mokai» στην Κεντρική πλατεία Πύργου παρουσιάζει την εκρηκτική Εύα Λάσκαρη, σε ένα μοναδικό mainstream dj set που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Η βραδιά αναμένεται… καυτή! Μην λείψει κανείς.

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος