FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 03-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Πάνο, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλή Φάμελο.

Jazz ‘n’ Blues στο «Deus»

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο γνωστός μουσικός παραγωγός κ. Τάσος Κοροντζής θα βρίσκεται στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά σε Jazz και Blues κύματα. Εσείς θα λείπετε;

Iro’s Saturday Nightstories στο «Melrose»

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η Iro Riga διηγείται τις «ιστορίες» της μέσα από ιδιαίτερες μουσικές επιλογές στο «Melrose Rock Bar». Σας περιμένουν για ποτάκι και για να χαλαρώσετε, να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε!

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

Saturday Night στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

The 90’s Trash Party Carnival Edition στο «Bardoo»

Το καθιερωμένο ραντεβού με την αγαπημένη σας δεκαετία έρχεται αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική, και χορό σας περιμένει με τραγούδια που έχετε αγαπήσει.

Διήμερο σεμινάριο από την «Χοροκίνηση»

Διήμερο σεμινάριο διοργανώνει η «Χοροκίνηση» αυτό το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ξεκινάμε ένα πρακτικό και θεωρητικό σεμινάριο με παραδοσιακά ακούσματα από το ομορφότερο νησί των Κυκλάδων, την Νάξο από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Συνεχίζεται την Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι με την Ολυμπία Αγαλιανού, σε ένα σεμινάριο μουσικοκινητικής αγωγής με παραδοσιακό υλικό». Επίσης την Κυριακή η «Χοροκίνηση» θα κόψει και την πίτα της στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Αίγλη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος