FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 29 Ιουλίου

Ημερομηνία: 29-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

H «ΓΚΟΛΦΩ» στο Κατάκολο

Με την θεατρική Ομάδα Πύργου και την παράσταση «ΓΚΟΛΦΩ» του Σπ. Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Ευ. Στιβανάκη συνεχίζονται το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. οι «πλούσιες» και πολυποίκιλες φετινές εκδηλώσεις στο Κατάκολο από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Φεστιβάλ Πηνειού

Σέρλοκ Χόλμς: Ένα Μυστήριο με Νόημα στο Θέατρο Καβασίλων

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού έρχεται στο Θέατρο Καβασίλων η παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και παρουσιάζει σε περιοδεία ανά την Ελλάδα τη μεγάλη επιτυχία της χειμερινής σεζόν στην Αθήνα, «Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα» σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταματοπούλου και πρωτότυπη μουσική Κωστή Μαραβέγια! Την παράσταση συνθέτουν πρωτοπόρες θεατρικές τεχνικές μιμικής και αυτοσχεδιασμού, σωματικού θεάτρου και θεάτρου σιλουετών, ζωντανή μουσική ενταγμένη στη δράση, εναέρια ακροβατικά, πολυφωνικές συνθέσεις και μαριονέτες μεγάλης κλίμακας που απογειώνουν τη φαντασία! Ώρα έναρξης: 21:00.

«2o Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών» στην οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με την Πανηλειακή Ομοσπονδία Ομογενών Αμερικής – Καναδά και με την συμμετοχή των απόδημων Ηλείων από κάθε σημείο του πλανήτη, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «2ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στις 21:00 το βράδυ, στον κήπο της Οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα. Στο φετινό πρόγραμμα συμμετέχει η Φιλαρμονική των Λεχαινών «Ορφεύς» σε κομμάτια μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Μίκης Θεοδωράκης, αλλά και τραγούδια της ξενιτιάς, υπό τον μαέστρο Ευρυσθένη Χατζηγιάννη. Μαζί τους θα συμπράξουν στο βιολί η Αλεξάνδρα Συλαϊδή και στην ερμηνεία η Στεφανία Συλαϊδή. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί μια αφηγηματική αναδρομή με ζωντανές εικόνες από την μετανάστευση των Ελλήνων, από την Θεατρική Ομάδα Ήλιδας «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ» σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα. Τα μέλη της ομάδας θα παρουσιάζουν όλες τις μεταναστευτικές περιόδους από τον 16ο αιώνα έως και τις μέρες μας. Η εκδήλωση θα κλείσει με πλούσιο μπουφέ που θα ετοιμάσουν εθελοντικά για την περίσταση τα μέλη του κοινωφελούς σωματείου για την προαγωγή του πολιτισμού & του τουρισμού Δήμου Ήλιδας «ΠΥΡΡΩΝ ο ΗΛΕΙΟΣ».

 

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ιδεών Λυκαυγές» του Διον. Λιαλιάρη

Μιαν αξιόλογη παρουσίαση του ποιητικού έργου του Διονύση Λιαλιάρη το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 21:00 στον πάτριό του χώρο του Cine Rodon στο Σταφιδόκαμπο. Θα προλογίσουν η αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Άννα Γεωργιοπούλου-Κοντόγιωργα και η διευθύντρια του Δημοτικού Ανδραβίδας Μαριάννα Στεργίου. Για το βιβλίο θα μιλήσει η διευθύντρια του Γυμνασίου Ανδραβίδας και ο φιλόλογος του Γυμνασίου Ανδραβίδας Διονύσης Λαμπρόπουλος.

«Opening Night» για την ταράτσα του «Gotham»

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου το «Gotham Coffee, Drinks And Games» εγκαινιάζει την ταράτσα του και σας υπόσχεται ένα βράδυ με πολλές εκπλήξεις. Τα decks αναλαμβάνει ο dj Κallahan, ο οποίος αναμένεται να σας ξεσηκώσει με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του…

«Jagermaister Night» στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο οι γνωστοί djs Tasos Gavriliadis και Kostas Masouras θα βρίσκονται στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να απογειώσουν το Σαββατόβραδό σας με ένα μοναδικό πάρτι.

Πανηγύρι στο Επιτάλιο με τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στο πρώην Συσκευαστήριο Επιταλίου (πλησίον αεροδρομίου) ο Α.Ο. Αλφειός Επιταλίου, διοργανώνει την ετήσια μουσική του εκδήλωση με τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο. Συμμετέχουν οι: Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, Ευδοκία Σκαρλάτου, Σπύρος Σαραμάντης, Πάνος Μπέκος (κλαρίνο) ,Γιάννης Δημητρακόπουλος (μπουζούκι) και ο Επιταλιώτης Χρήστος Πέρρας. Άφθονη γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και, φυσικά, κέφι μέχρι πρωίας… Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά.

Party Time στο «ΜΠΛΕ»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Κώστας Τσίγκρος αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου θα βρίσκεται στα decks του «Mple Beach Bar» στην Κουρούτα για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες επιτυχίες τους Kiss Fm 92,9.

Κράτα το[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot