FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 28 Ιουλίου

Ημερομηνία: 28-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Θέμης Αδαμαντίδης live στο «ΘΕΑ»

Η διασκέδαση συνεχίζεται στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα με τη σπουδιότερη λαϊκή φωνή καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης. Έρχεται για μια βραδιά αυτό το Σάββατο 28 Ιουλίου για να σας παρουσιάσει μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ο ίδιος το ζεϊμπέκικο,  το χασάπικο, το ελαφρύ λαϊκό και τις ερωτικές μπαλάντες. Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του. Αφήστε τη βαθιά λαϊκή φωνή του να σας αγγίξει. Απολαύστε τις ερωτικές λαϊκές μπαλάντες του και παρασυρθείτε μαζί του στα κρυφά μονοπάτια των μυστικών και της καρδιάς. Μαζί σας θα είναι και ο Πάνος Βαβίλης.

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails, ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στην «Ονειροπαγίδα»

Αυτό το Σάββατο 28 Ιουλίου μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στην «Ονειροπαγίδα», στον πεζόδρομο της  Αμαλιάδας. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου  «Αθλοκίνηση». Εσείς θα λείπετε;

6 χρόνια «White Island»

Αυτό το Σάββατο 28 Ιουλίου το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα κλείνει 6 χρόνια και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μουσικές επιλογές του. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Jo Club»

Μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 28 Ιουλίου στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης. Μαζί σας θα είναι ο dj Ioannis Skartsiaris ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot