FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 25 Αυγούστου

Ημερομηνία: 25-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

The Amazing Saturday στο «White Island»

Ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σας περιμένει αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι οι djs Tasos Gavriliadis & Giannis Skartsiaris. Μην το χάσετε.

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι έχει έρθει και κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails, ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στον «Κήπο Cafe»

Αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος