FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 24-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Iffie στο «Deus»

Η Iffie από μικρή ηλικία είχε πάθος με την ηλεκτρονική μουσική. Με τη δουλειά της απέσπασε ενθαρρυντικά σχόλια και έχει ως πρωταρχικό της στόχο να μεταδώσει την αγάπη και το vibe στο κοινό. Έτσι λοιπόν έρχεται αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας ταξιδέψει στο κόσμο της techno μουσικής.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Premium Cocktails & Wine στο «Cabaret Urban Bar»

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές γεύσεις από κοκτέιλ και κρασί σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουάριου στο «Cabaret Urban Bar» στην οδό Μαθιού 1 & Κοραή στην Κεντρική πλατεία Πύργου σε έναν καινούργιο χώρο που θα αγαπήσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουάριου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι από τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος