FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 15-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Opening Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το «Mokai bar», επιστρέφει σε ανανεωμένο χώρο στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα και αναβιώνει τις καλύτερες σας αναμνήσεις και σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και πολύ χορό. Εσείς θα λείπετε;

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Opening Party στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά με πολύ χορό και μουσική από τους djs Vassili Naoumi & Saki Grilla. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Grand Opening στο «Deko»

Με πολύ χορό και τραγούδι θα σας υποδεχθεί και την νέα σεζόν αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Opening Party με Γ´ Λυκείου Λεχαινών στο «Pallas»

Αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Γ´ Λυκείου Λεχαινών στο ανεπανάληπτο πάρτι που θα διεξαχθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν για μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση…Εσείς θα λείπετε;

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

Cocktail Night στο «Soul Bar»

Το «Soul Bar» στον Πύργο δεν χρειάζεται συστάσεις. Μας έχει κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τα cocktails, μας έχει κάνει επίσης να αναζητάμε αυτά τα «μικρά ατμοσφαιρικά» bars, αλλά και να απολαμβάνουμε να επιστρέφουμε αποζητώντας αυτό το ένα ποτό/cocktail που σίγουρα σε αυτό το μαγαζί, έχει μετατραπεί σε αγαπημένο. Σας περιμένουν λοιπόν σε μια βραδιά κοκτέιλ. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot