FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 14 Απριλίου

Ημερομηνία: 14-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Passepartout» live στο «Sherlock»

Οι «Passepartout» επιστρέφουν αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου στo «Sherlock all day bar» στον Πύργο και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην λείψει κανείς.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Block

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου στο «Block 6», Μιαούλη 6 στον Πύργο. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην το χάσετε.

 

«Kouna To Spasto» live στο «Deko»

Αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου μια βραδιά γεμάτη πολύ χορό σας περιμένει στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα με το κορυφαίο δίδυμο Rallis-Poluxronopoulos να ενώνονται με τον μοναδικό Salea σε ένα απίστευτο live.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

«Central Saturdays» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Kingdom Saturday στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot