FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 10-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Premium Cocktails & Wine στο «Cabaret Urban Bar»

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές γεύσεις από κοκτέιλ και κρασί σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουάριου στο «Cabaret Urban Bar» στην οδό Μαθιού 1 & Κοραή στην Κεντρική πλατεία Πύργου σε έναν καινούργιο χώρο που θα αγαπήσετε.

Electronic Saturday Night trip στο «Deus»

Αυτό το Σάββατο, το «Deus Ex Musica» στον Πύργο σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε  house (deep,tech & progressive) ήχους και όχι μόνο, του J Nas. Μην το χάσετε.

Carnival Nightstories στο «Melrose»

Το πρώτο Σαββατόβραδο της Αποκριάς και το «Melrose Rock Bar» στον Πύργο σας περιμένει για να ακούσετε καλή μουσική! Είτε θέλετε να νιώσετε τις απόκριες, είτε θέλετε να ροκάρετε μέχρι τελικής πτώσης ή ακόμα και να ακούσετε νοσταλγικές, παλιές αγαπημένες μελωδίες… ο προορισμός είναι ένας. Μαζί σας η μοναδική Iro Riga.

Ola Popa Carnival Edition στο «Floral Cafe»

Το αγαπημένο σας trash party επιστρέφει αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο «Floral Cafe», Γεωργακοπούλου 14 στο Βαρθολομιό για ένα άκρως καρναβαλικό πάρτυ… Βάλτε τις αποκριάτικες στολές σας και πηγαίνετε να ξεφαντώσετε σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Οn decks ο dj Giannis Karmalis.

Οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Κλεψύδρα»

Αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στο «Κλεψυδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και ο Ηρακλής Φάμελος. Σας περιμένουν να περάσετε μια βραδιά κεφιού γεμάτη λαϊκό και έντεχνο τραγούδι.

Saturday Night στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ο γνωστός dj Nikos Panagoulias θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Masque Disco Party vol 1 στο «Bardoo»

Πρώτο αποκριάτικο πάρτι μασκέ αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με θέμα την disco σας περιμένει στο «Bardoo»! Ανεξαρτήτου θέματος, η καλύτερη αμφίεση κερδίζει μία φιάλη ποτού. Εσείς θα λείπετε;

Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο «Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας»

Ένα παιδικό μυθικό αποκριάτικο πάρτι με μαγικά-ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μπαλονοκατασκευές, μουσικά παιχνίδια και πολύ διασκέδαση από το Magical Fun Group Varvasainas N. Ilias «Konstantin» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Επίσης αποκριάτικο Face paiting, λαχειοφόρος πλούσιων δώρων και φυσικά, πολύ χορός! Στα παιδιά προσφέρουν γλυκίσματα τα Ζαχαροπλαστεία «Σμαρνάκης» και «Καρνάρος». Οι σερπαντίνες δώρο από το «Comfuzio».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος